Mi vár az 5×03 után?

0
5
megtekintések

Íme néhány válasz az íróktól azokra a kérdésekre, amik az epizód megnézése után a fejünkben kavarog. Nyilvánvalóan spoileres annak, aki még nem nézte meg az epizódot, szóval csak saját felelősségre olvassátok!
 
[poll id=”11″]
 

 
Emma elfogadja a nemleges választ?
Miután az új, Sötét Emma arra kényszerítette Hook-ot, hogy színt valljon az érzéseiről, a kalóz azt válaszolta, hogy “szerettelek” múlt időben. De vajon a Zordon elfogadja ezt vagy tovább erőlteti a kérdést? “Emma következő lépése egy jól elhelyezett zeneválogatás kazetta.” – viccelődött Eddy. – “Nem, a következő lépést inkább Hook teszi meg, hogy kitalálja ki is lett ő. Sokáig üldözte a Zordont, tehát sokat is tud róla, ezért a fő célja, hogy megmentse Emmát önmagától.” Az írók egyik kedvenc jelenete volt az epizódból az, amikor Hook átlátott Emma romantikus mesterkedésein és megkérdezte mit akar a Zordon. “A belső küzdelem még mindig erős benne. Emma most sötét, de vannak még érzései Hook iránt és ezek a dolgok harcban állnak a lelkében.”
 
Máris temethetjük a beharangozott Charming/Arthur barátságot?
Mint a múltban, mint a jelenben kiderült, hogy a király nem is olyan nemes, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A múltban ellopta a galócát Charmingtól, Storybrooke-ban meg előadta azt a színjátékot, hogy elnyerje a bizalmat, még ha ehhez egy gyalogot be is kellett áldoznia. “Ez trükkös dolog. Az biztos, hogy egy másik világban Arthur és Charming egész biztosan legjobb barátok volnának. De Arthur azt tette, amiről úgy hiszi a legjobb a királyságának, a hercegnek pedig azt kell tennie ami a legjobb a családjának, tehát ez határozottan rontja az esélyeiket. ” – nyilatkozta Eddy, majd Adam hozzátette: “Arthur nem tisztán gonosztevő abban az értelemben, ahogy a korábbiakban láttuk. Amit láttunk és a továbbiakban is látni fogunk az egy olyan ember, akit az hajt amit helyesnek gondol és amiről úgy véli, hogy a végzete.”
 
Lancelot életben van?
Lancelot-ot utoljára a második évadban láttuk, mint az átokból kimaradt meseszereplők menedékének vezetőjét, majd kiderül, hogy csak Cora varázsolta el magát a lovag képére. Akkor Cora azt állította, már rég megölte Lancelot-ot. De vajon tényleg így volt? “A jövőheti epizódban ezeknek a kérdéseknek a nagyja meg lesz válaszolva. Többet meg fogunk tudni abból a részből Lancelot múltjáról és az ikonikus szerelmi háromszögről is közte, Arthur és Guinevere között.” – nyilatkozták a sorozat készítői.
 
Mit kezd Belle Gold eltűnésével?
Miután a rózsa jelezte az egykori Zordon felébredését, Belle egyenesen a betegágyához sietett, de nem találta ott. Vajon a lány a keresésére indul? “100%. Tudja, hogy valaki elvitte őt és sejti, hogy Emma állhat mögötte, szóval a keresésére indul. Ebben az évadban Belle igen erőssé válik. Tudja, hogy Zörgő ébren van, és eltökélt, hogy a végére járjon mi történt vele.” Ami pedig Gold állapotát illeti, tiszta lappal indul. “Nincs varázsereje, de vele maradt minden bölcsesség, amin keresztül ment. De valószínűleg ha olyan helyzetbe kerülne, még mindig inkább menekülne, mint leállna harcolni.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..