Merlin interjú #2

0
41
megtekintések

Újabb interjú készült a Merlint alakító Elliot Knight-al. Sok helyen ugyanazt válaszolta, amit az előző interjúban is, szóval kivonatoltam belőle az újdonságokat. Az első interjút [ide kattintva] érhetitek el.
 
A premier epizódban volt egy beugró szereped Emma múltjában. Ezt meglepetésnek szánták a rajongóknak?
Elliot:
Azt hiszem ezt utólagosan adták hozzá, nem hiszem, hogy eredetileg is benne lett volna. De örülök, hogy hozzáadták, nem hiszem hogy bárki is számított volna erre. Ami azt illeti biztosan nem. A negyedik évadban nagyon szépen felépítik, hogy meg kell találni Merlint, ő a kulcs mindenhez. Szóval az emberek azt hiszem nem számítanak rá, hogy az új évad első jelenetében már ott a srác aki Merlint alakítja. Twitteren sok kérdés kering: tényleg Merlin volt, vagy csak valaki aki eljátszotta őt? Azt gondolom ez nagyon érdekes, nem mondom meg melyik az igazság, de nagyon örülök, hogy bekerült ez a jelenet. És a fiatal Emma is szuper volt, mókás napunk volt.
 
Lesznek jeleneteid Storybrooke-ban/a valós világban és Camelotban is?
Elliot:
Határozottan szerepelni fogok… Camelotban. Storybrooke-ról nem beszélhetek, de annyit mondhatok, hogy Merlin nagyon erősen kötődik Camelothoz.
 
Feltételezhetjük, hogy jelentős szerepet játszol az egész évadban?
Elliot:
Nehéz erről beszélnem, vannak dolgok amiket nem mondhatok el. Azt már tudjuk, hogy jelentős szerepe lesz Emma jövőjének alakulásában és abban, hogy mi történik vele. Erősen kapcsolódik sok dologhoz, amin keresztül fog menni. Hogy konkrétan miképpen, azt nem mondhatom el. De ott lesz, határozottan ott lesz. És ha ott lesz, legyetek készen rá, hogy sok dolog történik, mert úgy lesz.
 
Szóval akkor nem úgy alakul, hogy “Merlin megjött, aztán várhatunk a 6. évadig, hogy megismerjük.”
Elliot:
(nevet) Egyértelműen nem kell olyan sokáig várnotok. Látni fogjátok, csak lehet nem tudjátok mikor. Talán nem akkor, amikor gondolnátok.
 
Gondolom kapsz te is egy szuper jelmezt, mint a többiek. Mondhatsz róla valamit nekünk?
Elliot:
Jennifer tett fel róla egy képet [ide kattintva megnézhetitek] az instagramjára, amit aztán kitettem én is valamivel később. A jelmezek lenyűgözőek. A sorozatot nézve is látjátok az apró kis részleteket amit a jelmezekbe tettek. Lenyűgöző. Nagyon izgatott voltam amikor megkaptam a jelmezem és határozottan nem olyan lett… nem is tudom mire számítottam. Én egyértelműen nem vagyok olyan, amilyennek klasszikus értelemben elképzeli az ember Merlint és örülök, hogy ezt visszatükrözik a jelmezzel is. Nagyon fenségessé tették és ez a legvarázslatosabb viselet amit el tudtok képzelni. Bámulatos, imádom benne magam. Nagyon nehéz, de megéri.
 
Egy sorozatban ami az ötödik évadában jár, milyen volt új fiúnak lenni az összeszokott csapatban?
Elliot:
Jó volt. Ahogy mondtam, miután megnéztem a sorozatot nagy rajongója lettem, szóval jó volt látni ezeket a srácokat, akik létrehozták és az is, hogy velük dolgozhattam. Olyan, minta ők lennének a mentoraim, hiszen ők alapították meg ezt a csodás rajongói közösséget és ezeket a lenyűgöző karaktereket és ők mondták el a meseszép, összetett történeteiket. Mindenkivel szeretek együtt dolgozni, jó körülöttük lenni. Ez egy csodálatos munka, amiért megéri minden nap felkelni és megcsinálni.
 
Láttad már bármelyik jelenetedet elkészülni, hogy milyen ha életre kel a varázslat?
Elliot:
Egyik jelenetem sem láttam még készen, szóval nekem is akkora meglepetés lesz, mint nektek. Na jó, annyira nem, mert valamivel többet tudok, de alig várom, hogy lássam milyen lesz. Lesz sok kulcsfontosságú anyag. Camelotba megyünk ami tele olyan legendával, ami talán a nagy történet része lehet. Engem is nagyon érdekel, hogy teremtik meg ezt a világot.
 
Milyenek a forgatási helyszínek? Főleg Camelotot illetően, az is Kanadában van igaz?
Elliot:
Igen, Vancouverben. A helyszínek csodásak. Nem tudom voltál e már ott, de Vancouver csodálatos. Olyan érzés, mintha a műsor igazi volna és tényleg tündérmeseföldön járnál. Tényleg ez a tökéletes hely a forgatáshoz, rengeteg különböző tájat látni. Talán lesz pár hely amit még nem láttunk a sorozatban, nem csak Camelotban, a tájakat illetően.
 
Mi miatt vagy a legizgatottabb a sorozatot illetően?
Elliot:
Hogy lássam magam varázsolni. Tudom, ez elég nyilvánvaló válasz, de kiskorom óta megszállottan próbáltam varázsolni. Láttad a Matilda filmet? Az volt a kedvencem gyerekként. Szóval bármikor szobafogságot kaptam, próbáltam a szememmel mozgatni a könyveket, vagy kivarázsolni a vizet a pohárból. Szeretem az ilyesmit. De ez mind az effektes csapaton áll, akik szuper munkát végeznek. A világ nagy részét utómunkával keltik életre, és nekünk színészeknek nagyon érdekes látni amit összeraknak. Várom már hogy jobban belemenjünk Camelotba és lássák az emberek a történetüket kibontakozni, mert nagyon jó lesz. De meg kell kérdezzelek, mit gondolsz a Sötét Emmáról?
 
Érdekes. Nem tudom mi lesz belőle, mert itt mindig van valami dráma és nem az amire számítanál.
Elliot:
Ugye? Én nagyon izgatott vagyok, hogy többet lássak belőle így. Na ez volt a kérdésem.
 
Biztos mókás gonosztevőt játszani. Biztos vagyok benne, hogy szuper lesz amikor azt a sok gonoszságot kell tennie.
Elliot:
Oh igen, azt hiszem csodás munkát végzett. Szerintem az emberek egy fura módon ugyanúgy szeretni fogják Zordonként, mint Emma Swanként.
 

Előző cikk5×02 jelenet #2
Következő cikk5×02 jelenet #3
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..