CaptainSwan spoilerek

0
6
megtekintések

Minden a sötét Emmáról szól, de még a legsötétebb helyzetben is kell időt szakítani egy kis romantikára. Az írókat a CaptainSwan páros jövőjéről kérdezték.
“Hook egy olyan ember akiben sok sötétség lakozott. Több száz évig küzdött a sötétséggel és ennek jelentős részében egy Zordont próbált megölni. Így most eljött az ideje, hogy azzal töltse az ideje nagy részét, hogy megpróbáljon megmenteni egyet. De sokáig flörtölt a sötétséggel, így látva amin Emma keresztül megy trükkös helyzetbe kerül.” – magyarázza Adam Horrowitz.
 
A rajongók szívét összetörte a negyedik évad fináléjában, amikor Emma még mielőtt elragadta volna a sötétség, kimondta azokat a bizonyos bűvös szavakat. Most viszont eljött az ideje, hogy feltárják Emma belső küzdelmét a Hook iránt érzett szerelme és az újdonsült rajongása között a sötétség iránt. “Azt gondolom a Zordonok képesek a szeretetre, de megadják magukat a legsötétebb ösztönzéseiknek. Az egész arról szól, hogy milyen döntéseket hoznak és meddig hajlandóak elmenni azért, hogy megkapják amire vágynak.” – meséli Adam, majd Eddy hozzáteszi: “Igen, ez egy érdekes évad. A két ember aki érdemben leginkább segítségére lehet Emmának az Hook és Regina. Rájuk számíthat, hogy átvezessék élete legnagyobb próbatételén.”
 
Azoknak a rajongóknak pedig, akik már régóta várnak rá, hogy többet tudjunk meg a szexi kalóz múltjáról, jó híreket hoztunk: “Többet fogunk látni Hook életéből és háttértörténetéből, de valószínűleg az évad második felében. Viszont amiket már érintettünk eddig a múltjából – akár a testvére, akár amit az édesapjáról mesélt – azok az események egy fontos módon összhangban lesz az évad első felével. ” – árulták el a készítők.
 
És ha már szóba került a múltja, elképzelhetetlen bármilyen Hook háttértörténet a Jolly Roger nélkül. Az írók pedig meg is erősítették, hogy viszont látjuk ebben az évadban is a hajót, csak nem árulták el mikor. “A Jolly Roger pontosan ott van, ahol az előző évadban az Ursulás epizódban hagytuk, Storybrooke kikötőjében.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..