5×11 “Hattyúdal” forgatási infók

6
7
megtekintések

Rengeteg képet hoztam már, így végre ideje egy rendes összefoglalót is készíteni az évadközép finálé munkálatairól. Emmát ugyan láttuk már az epizód korábbi forgatásai napjain a régi piros dzsekijében is, most ismét Dark Swan jelmezben pompázott. Ez jelentheti azt, hogy a korábbi eset visszaemlékezés volt, de azt is, hogy most a történet szerinti időrendben korábbi jelenetet forgatnak. Két fontos jelenetet forgattak le Gold boltja előtt az utcán, aminél jelen volt a Sötét Emma, Regina, Robin, Gold, Mary Margaret, David, Henry és a törpék. Úgy tűnt a csapat Goldtól próbált segítséget kérni valamihez. Ezután a jelenet után Regina, Robin, Mary Margaret és David távozott is a forgatásról.
 
A következő jelenet Henry és Emma között zajlott le. Henry egyedül álldogált Gold boltja előtt, amikor egy csuklyás alak sétált oda hozzá. Ekkor Emma ki kiáltott a boltból, hogy “Henry, ne mozdulj!” és odarohant hozzá, hogy megtudja jól van e. Ezután Mr. Gold forgatott egy egyszemélyes jelenetet a Nyúlüreg bár előtt, majd ő is távozott a forgatásról. Eközben megérkezett Belle is, aki Gold boltja mellett forgatott majd ő is távozott. Ezután egy csomó csuklyás alak lepte el a főutcát, a stábtagok Zordonokként emlegették őket. Majd a törpék is megérkeztek a főutcára és a csuklyások bekerítették őket.
 
A forgatási képeket megtaláljátok a galériában, de még egy ideig bővülhet az album:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×11 Hattyúdal

 

6 HOZZÁSZÓLÁS

    • Lehet, hogy hülyeség, de: Merlin azzal vádolta a sötét urat, hogy elvette a szerelmét. Lehet, hogy Niume volt az első sötét úrnő és azért ölte meg (?) őt a merlint fává változtató sötét úr, hogy megszerezze a hatalmat.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..