5×06 epizód leírás és promóképek

0
67
megtekintések

A Cameloti visszaemlékezésben David, Hook, és Belle a Merlinnel való találkozás esélyével új reményt ad Meridának, hogy megvédje a testvéreit. Merida viszont képtelen bármit is a sorsra bízni, így egy olyan veszélyes útra vezeti Belle-t, ami egy felbecsülhetetlen leckét tanít nekik a bátorságról. Eközben Storybrookeban Regina, Mary Margaret és David felfedeznek egy varázslatot amivel Merlin kiválasztottja képes lehetne kommunikálni a Mágussal, de amikor Arthur nem tudja őt elérni gyanakodni kezdenek. Ezalatt Emma megparancsolja Meridának, hogy ölje meg Belle-t, annak a reményében, hogy ezzel kényszerítheti Goldot a hőssé válásra. Mivel Merida képtelen ellenállni Emma parancsának, Goldnak meg kell találni a bátorságot magában, hogy harcoljon Belle életéért vagy örökre elveszítheti őt.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban!;
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×06 A medve és az íj

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Elliot Knight – Merlin, Amy Manson – Merida, Liam Garrigan – Arthur király, Joana Metrass – Guinevere, Sinqua Walls – Lancelot, Paul Telfer – Lord Macintosh, Marco D’Angelo – Lord MacGuffin és Josh Hallem – Lord Dingwall.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..