5×05 Álomfogó – leírás

0
65
megtekintések

Camelotban míg Mary Margaret és David megpróbálja visszaszerezni a Zordon tőrét, Emma egy álomfogót használ, hogy megtudja miképp változott Merlin fává. Emma és Regina közösen kitalálják mi az a kritikus összetevő, amit meg kell szerezniük Merlin kiszabadításához, de ehhez versenyezniük kell Arthurral, aki nem akarja, hogy a mágus kiszabaduljon. Eközben Henry – az anyukái biztatására – összeszedi a bátorságát, hogy randira hívja Violetet. Storybrooke-ban a hősök betörnek Emma házába, hogy megkeressék Goldot, de amit ott találnak helyette, ad nekik egy kis bepillantást az Emma által tervezett végjátékba. Messze a kíváncsi szemektől pedig Merida lát hozzá a küldetéshez amivel Emma megbízta: megpróbálja Goldot azzá a hőssé formálni, akire szükségük van az Excalibur kihúzásához.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban!;
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×05 Álomfogó

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Elliot Knight – Merlin, Amy Manson – Merida, Liam Garrigan – Arthur király, Joana Metrass – Guinevere, Olivia Steele Falconer – Violet, Ryan Robbins – Sir Morgan, Guy Fauchon – Vortigan, Mig Macario – Szende, David-Paul Grove – Tudor.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..