5×05 “Álomfogó” elérhetőségek

6
14
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar felirat Vidto Indavideó

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szegény Emmát most megsajnáltam. Mindenki kihasználja. Nekem az az érzésem Storybrook lakóiról, hogy kipécéznek valakit maguk közül és annak mondja mindenki, hogy hé, te milyen alantas és gonosz vagy, bezzeg mi vagyunk a jók.
  Most éppen Emma áll a farok rossz végén.
  Henry és Violet jelentei kínosak.
  Merindának meg adjanak Xanaxot, mert jó lenne, ha lehiggadna.

  • Érdekes, én Zörgőfürgénél érzem ezt. Most, hogy nem ő a Zordon, ő került a farok rossz végére, akitől erőnek erejével várja Emma is, meg Merida is, hogy azt tegye, amit ő elvár tőle. Aztán biztosan lesznek a többieknek is elvárásai, csak éppen ő maga nem érdekel senkit (Bellet talán, de hogy neki is lesznek kínos kérdései, az biztos). Emma megdolgozott azért, ami most történik vele. Eleve kiszórt egy átkot, elvette a többiek emlékeit, nekifogott szívkitépni és manipulálni. Nem mondanám, hogy “szegény áldozat”. Aztán, miért is szórta ki? Egyre inkább az az érzésem, hogy igazából nem akart megváltozni Camelotban, és azért vette el mindenki emlékeit, mert kínos lenne, ha erre emlékeznének a többiek. Aztán mire neki az Excalibur? Csak nem kioltani a fényt? Szóval nem ártatlanul lett “közellenség”. Zörgőfürgét viszont komolyan sajnálnám, ha éppen nem volna teljesen jogos fizetnie azért, amit évszázadokon keresztül elkövetett.

   • Egyet kihagytak a jámbor storybrookiak. Emma feláldozta magát, elnyelte a sötétséget, hogy megmentsen mindenkit. Amit most tesz, az csak részben az ő hibája. Még az sem biztos, hogy ő szórta ki az átkot. (A harmadik évadban sem gondolta volna senki sem, hogy Daliásék idézték meg az újabb átkot. Mindenki tényként kezelte, hogy Zelena volt.) Emma szülei meg meg sem próbálnak kapcsolatot keresni a lányukkal, ami szerintem teljesen irreális viselkedés egy szülőtől. Igazából annyit látok, hogy mindenki visszajött Camelotból, senki nem tudja, hogy ott mi történt, csak annyit látnak, hogy Emma átöltözött feketébe és előnytelen kontyot visel és ezért mindenki kerüli. Egyedül Hook próbált meg közeledni felé, úgy mint ahogy normális lenne.
    Manipulál? MÁrmint Emma? És az mi, amikor Henry kihasználja Emma iránta érzett szeretetét, segítséget kér tőle (mert tudja, hogy Emma úgyis segíteni fog neki) és elcsalja őt lovat keresni, hogy a többiek betörjenek hozzá? Akit itt a legrondábban manipulál az Henry, de a kissrác már Reginálval is vastagon ezt tette az előző évadokban.

    • Regina is megpróbált Emmával beszélni. Mikor pedig megpróbálta, Emma elég világossá tette, hogy ő szórta ki az átkot, de itt nincs megmentő,szóval mindjárt jó vastagon be is arcoskodott. Nem csak annyit látnak, hogy Emma feketében van, és előnytelen kontyot visel. Tudják, hogy elvette az emlékeiket, nem mondja meg, miért, újabb átkot szórt ki, ja és… nem ő változtatta kővé azt a törpét véletlenül? Szóval nincs mit szépíteni, éppen elég gonosz lett. Azt is tudják, hogy nem csak kiszórta az átkot és elvette az emlékeiket, aminek bizonyára célja van, hanem valamit nagyon rejteget, a tetejébe elrabolta Goldot. Tudják tehát, hogy rájuk nézve fenyegető, veszélyes céljai vannak, és így is van. A Dark One pedig céljai szerint manipulál másokat, amint az Hook meg is mondta: “Mit akarsz, Dark One?” Hiszen a Dark One mindig akar valamit, ezt megtanulták az évszázadok alatt.

     • Ha egyébkéntn nem ő szórta volna ki az átkot, nem lenne az a sok szép kis álomfogó az otthonában. Szóval ez eléggé tudható, hogy bizony ő volt. Vajon kinek a szívét áldozta fel?

    • Ja, hát egyébként meg is próbálták menteni őt, azért is vonult az egész bagázs Camelotba. De egyelőre úgy tűnik, ő igazából annyira nem akart megmenekülni.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..