5×04 “Megtört királyság” leírás

0
53
megtekintések

Lancelot rejtélyes figyelmeztetése után Arthur szándékairól, Mary Margaret rájön, hogy ő lehet a hősök legnagyobb ellensége, de miután Davidet képtelen meggyőzni erről a saját kezébe veszi a dolgokat. Eközben Hook rendületlen szerelme nyújt reményszikrát Emmának, a fejében hajthatatlanul zümmögő Zörgőfürge hangjával való küzdelmében. A Cameloti visszaemlékezésben Guinevere úgy érzi, hogy Arthur elveszíti az útját az Excalibur teljessé tétele miatti megszállottságában, ezért saját küldetésbe fog Lancelottal egyenesen a sötétség szívébe. A Sötét Emma pedig szabadon enged egy titkos fegyvert a terve következő fázisában, hogy megtalálja azt a bátor lelket, aki képes kihúzni neki a kardot a sziklából.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×04 Megtört királyság

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Sinqua Walls – Lancelot, Amy Manson – Merida, Liam Garrigan – Arthur király, Andrew Jenkins – Percival, Joana Metrass – Guinevere, Olivia Steele Falconer – Violet, Webb Hayes – fiatal Arthur, Ehren Kassam – fiatal Kay and Dalila Bela – fiatal Guinevere.
 

 

Előző cikkMi vár az 5×03 után?
Következő cikk5×04 jelenet #1
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..