Robin Hood interjú

0
30
megtekintések

Robin Hood legendája már a késői középkor óta létezik és a népszerűsége szemernyit sem csökkent. Minek tulajdonítod ezt? Te is Robin Hood rajongó voltál gyermekkorodban?
Sean:
Igen, mindig is Robin Hood rajongó voltam, most pedig az unokaöcsém van abban az ötéves korban amikor szeret úgy csinálni, mint aki nyilazik és kardozik, és lovag akar lenni. Ez egy álatalános dolog a fiú gyerekeknél azt hiszem. Legbelül Robin Hood egy jó érzésű, jófej srác, de néha helytelen módon tesz jót. Lop a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adja. Azt gondolom Robin Hood eszméje csak nagyobbá vált az évszázadok alatt, hiszen a többség meg tudja érteni milyen rossz dolgot tenni a jó ügyért.
 
Robin sok drámán ment keresztül a körmönfont Zelena miatt az előző évadban. Mire számíthat a következőben?
Sean:
Robin trükkös helyzetbe került, hiszen Zelena az ősellenség és most Robin gyermekét hordja. Azt gondolom ha őszinték akarunk lenni, Robin szívesen megölné Zelenát, de most tétovázik az érzések között: az utálata Zelena felé, aki a gyermekét hordja és a mindennél erősebb szeretete a még meg sem született gyermek iránt. Ez nagyon trükkös probléma lesz számára. Én is épp olyan izgatott vagyok, mint ti, hogy meglássuk hová jut ez az egész ebben az évadban.
 
Robin Hood erkölcsi szabályaiból melyikeket osztanád meg szívesen a kisfiaddal?
Sean:
Megosztanám vele a tényt, hogy Robin Hood a tisztesség kódexe szerint él és mindig helyesen cselekszik. Azt választja ami a helyes, nem azt ami könnyű. Minden amit az apaságról meséltek nekem igaz, tényleg nem sokat alszunk, de ez a kisfiú rendkívüli.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..