Regina-Robin-Zelena háromszög

A Megmentő idén megtanulja milyen a sötétség, Regina ezzel ellentétben kilép a fénybe. “Regina hős lesz. Az útja idén az, hogy igazán felfedezze ezt.” – erősítette meg Lana Parilla, de hozzátette, hogy azért ne számítsunk rá, hogy Regina készségesen belemegy a dologba. “Emma megmentette az életét, mert megígérte, hogy bármi áron segít neki megszerezni a boldog befejezést. Emma feláldozta magát Regina boldogsága érdekében és ha ismeritek Reginát tudjátok, hogy semmi sem bosszantja jobban annál, mintha tartozik valakinek.” – tették hozzá a sorozat írói.
 
Valójában a Reginában rejlő sötétség – és Hookban szintén – nagy szerepet játszik Emma útjában ebben az évben. “Szerettük azt az elképzelést is, hogy két ember azok közül, akik a legközelebb kerültek Emmához az évek során – Regina és Hook – ugyanúgy a bennük rejlő sötétséggel harcolnak, mint ő. Az, hogy ők már szembenéztek ezzel és megoszthatják vele a tapasztalataikat arról amin keresztülmegy, ezzel gátolva vagy segítve őt, valami olyasmi ami fel lesz tárva az évad első felében és azon túl is.” – nyilatkozták korábban a sorozat írói.
 
“Regina különösen tapasztalt abban, mi történik ha valaki a sötét oldalra áll és gonoszságokat követ el. Fél tőle, hogy a sötétség átveszi fölötte az irányítást és Emma talán sosem tér vissza az igazi valójához. Aggódik, és ezúttal nem csak Henryért, hanem mindenkiért.” – tette hozzá Lana. És a küzdelmét az új szereppel csak megnehezíti, hogy akadnak olyanok a városban, akik még mindig nem bíznak egykori fogva tartójukban. “Egy dolog az emberek bocsánatát kérni és egy másik dolog vezetni őket. Láttuk harcolni a hősök oldalán, de most a város megmentésének élére kényszerítik, egy olyan városéra, ahol még mindig rengetegen félnek tőle.” – vették át a szót az írók.
 
Valószínűleg az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy a kapcsolati státusza leginkább az ördögivel írható le. Miután felfedték, hogy Marian igazából Zelena – aki nem mellesleg Robin gyermekével várandós – a nőt a Storybrooke-i kórház alagsorába zárták. “Nem tudom, hogy Zelena megmenthető e. Ha nem hajlandó magába nézni a kapcsolatuk csak idáig mehet.” – nyilatkozta a tévés nővéréről Parrilla. A Zelenát megformáló Rebecca Mader már jóval optimistább és reméli, hogy a baba valamiképp mégiscsak jó hatással lesz a karakterére. “Remélhetőleg jó irányba változtat rajta vagy meggyógyítja a lelkét valamiképp, hiszen Zelenának kemény élete volt.” – nyilatkozta.
 
Akármi is történjen is a jövőben, egyelőre még irreális azt remélni, hogy Zelena lehullajtja irigység zöld bőrét és jó útra tér, hiszen az ötödik évad kezdetén még mindig eltökélt lesz, hogy megragadja a lehetőséget és tönkretegye a húga boldogságát. Szerencsére Robin nem tágít Regina mellől, még ha érez is valamiféle kötelezettséget a születendő gyermeke felé. “Nincs kétségem afelől, hogy szereti Reginát és csakis őt. Ha valamiben egészen biztos, az a Regina iránti szerelme. Henry-t, Rolandot és Reginát a családjának tekinti már.” – biztosította a rajongókat Sean Maguire. “Robint, mint a karaktereink többségét, az események tornádójában találjuk, amik igazán arra kényszerítik őket, hogy foglalkozzanak az új történésekkel. Ettől még nem felejtik el azokat a dolgokat, amikkel már eddig is meggyűlt a bajuk, de új válságban találják magukat, új körülmények között.” – mutattak rá a műsor készítői.
 
Végezetül Maguire csak annyit mond: “Ez az évad a mi “Birodalom visszavág”-unk (Star Wars utalás) a sötét fejezet ami tele ármánnyal és igazán kemény lesz, de azt gondolom igazán jó történet alakul ki belőle.”
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.