Regina-Robin-Zelena háromszög

0
40
megtekintések

A Megmentő idén megtanulja milyen a sötétség, Regina ezzel ellentétben kilép a fénybe. “Regina hős lesz. Az útja idén az, hogy igazán felfedezze ezt.” – erősítette meg Lana Parilla, de hozzátette, hogy azért ne számítsunk rá, hogy Regina készségesen belemegy a dologba. “Emma megmentette az életét, mert megígérte, hogy bármi áron segít neki megszerezni a boldog befejezést. Emma feláldozta magát Regina boldogsága érdekében és ha ismeritek Reginát tudjátok, hogy semmi sem bosszantja jobban annál, mintha tartozik valakinek.” – tették hozzá a sorozat írói.
 
Valójában a Reginában rejlő sötétség – és Hookban szintén – nagy szerepet játszik Emma útjában ebben az évben. “Szerettük azt az elképzelést is, hogy két ember azok közül, akik a legközelebb kerültek Emmához az évek során – Regina és Hook – ugyanúgy a bennük rejlő sötétséggel harcolnak, mint ő. Az, hogy ők már szembenéztek ezzel és megoszthatják vele a tapasztalataikat arról amin keresztülmegy, ezzel gátolva vagy segítve őt, valami olyasmi ami fel lesz tárva az évad első felében és azon túl is.” – nyilatkozták korábban a sorozat írói.
 
“Regina különösen tapasztalt abban, mi történik ha valaki a sötét oldalra áll és gonoszságokat követ el. Fél tőle, hogy a sötétség átveszi fölötte az irányítást és Emma talán sosem tér vissza az igazi valójához. Aggódik, és ezúttal nem csak Henryért, hanem mindenkiért.” – tette hozzá Lana. És a küzdelmét az új szereppel csak megnehezíti, hogy akadnak olyanok a városban, akik még mindig nem bíznak egykori fogva tartójukban. “Egy dolog az emberek bocsánatát kérni és egy másik dolog vezetni őket. Láttuk harcolni a hősök oldalán, de most a város megmentésének élére kényszerítik, egy olyan városéra, ahol még mindig rengetegen félnek tőle.” – vették át a szót az írók.
 
Valószínűleg az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy a kapcsolati státusza leginkább az ördögivel írható le. Miután felfedték, hogy Marian igazából Zelena – aki nem mellesleg Robin gyermekével várandós – a nőt a Storybrooke-i kórház alagsorába zárták. “Nem tudom, hogy Zelena megmenthető e. Ha nem hajlandó magába nézni a kapcsolatuk csak idáig mehet.” – nyilatkozta a tévés nővéréről Parrilla. A Zelenát megformáló Rebecca Mader már jóval optimistább és reméli, hogy a baba valamiképp mégiscsak jó hatással lesz a karakterére. “Remélhetőleg jó irányba változtat rajta vagy meggyógyítja a lelkét valamiképp, hiszen Zelenának kemény élete volt.” – nyilatkozta.
 
Akármi is történjen is a jövőben, egyelőre még irreális azt remélni, hogy Zelena lehullajtja irigység zöld bőrét és jó útra tér, hiszen az ötödik évad kezdetén még mindig eltökélt lesz, hogy megragadja a lehetőséget és tönkretegye a húga boldogságát. Szerencsére Robin nem tágít Regina mellől, még ha érez is valamiféle kötelezettséget a születendő gyermeke felé. “Nincs kétségem afelől, hogy szereti Reginát és csakis őt. Ha valamiben egészen biztos, az a Regina iránti szerelme. Henry-t, Rolandot és Reginát a családjának tekinti már.” – biztosította a rajongókat Sean Maguire. “Robint, mint a karaktereink többségét, az események tornádójában találjuk, amik igazán arra kényszerítik őket, hogy foglalkozzanak az új történésekkel. Ettől még nem felejtik el azokat a dolgokat, amikkel már eddig is meggyűlt a bajuk, de új válságban találják magukat, új körülmények között.” – mutattak rá a műsor készítői.
 
Végezetül Maguire csak annyit mond: “Ez az évad a mi “Birodalom visszavág”-unk (Star Wars utalás) a sötét fejezet ami tele ármánnyal és igazán kemény lesz, de azt gondolom igazán jó történet alakul ki belőle.”
 

Előző cikkMi vár kedvenc párjainkra?
Következő cikkPremier infók
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..