Premier infók

3
35
megtekintések

Újabb infók a sajtóvetítésről, tehát itt-ott kifejezetten spoileres. Ennek ellenére érdemes elolvasni, mert néhány kérdésre amit eddig nem értettünk választ ad, de az igazán nagy fordulatokat nem árulja el, hogy legyen min meglepődni.
 

  • Az epizód első jelenete egy Emma visszaemlékezés, a fiatal Emma éppen a “Kőbe zárt kard” mesét készül megnézni.
  • Évekkel később egy másik birodalomban látni fogjuk ahogy Arthur és Lancelot az Excalibur után kutat. Hamar felismerjük, hogy a kardnak különös összeköttetése van az eddigi történettel, amit a sorozatból már megismertünk és jelentős szerepet játszik az ötödik évad rejtélyes cselekményében.
  • Emma eközben az Elvarázsolt erdőben kiemelkedik a Zordonok körénél, ott ahol annak idején a harmadik évadban Zörgőfürge feltámadt. És ha már szóba került a manó, ráfoghatjuk, hogy ő is jelen van Emma ébredésénél. Természetesen valójában nem a mi Zörgőfürgénk az, hanem a Sötét Úr hatalma veszi fel az alakját, hogy megkísértse Emmát. Gonosz semmiségeket suttog a fülébe és próbálja rávenni, hogy engedjen a sötétségnek és a varázserőnek.
  • Meridát gyorsan megismerjük az epizódban, amikor összefutnak Emmával. Megtudjuk mi történt a családjával és mit keres az Elvarázsolt erdőben.
  • Amíg Emma az Elvarázsolt erdőben csatangol a többiek Storybrooke-ban elkeseredetten keresik a módját, hogy odajussanak hozzá. A Varázslóinas ad nekik egy pálcát ami a segítségükre lehet, de ahhoz, hogy sikerrel járhassanak össze kell dolgozniuk egy régi ellenséggel. Természetesen a dolgok nem mennek túl jól.

  • Hook és Regina az epizód során többször is összetűzésbe kerül.
  • A törpéknek lesz egy mókás jelenete.
  • Emma és Hook találkozása nem olyan lesz, mint amire számítanánk, de Hook döntéseinek és szavainak a hatását az évad további részében is érezni fogjuk.
  • Ahogy már az első pontban említettük, lesz egy rejtély amit felfedezünk az epizód végére. Nem akarjuk lelőni a poént, de annyit elárulhatunk, hogy történik valami vészjósló, ami mindenkire hatással lesz.

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..