5. évad speciális epizód

0
49
megtekintések

“Dark Swan Rises: A Once Upon a Time Fan Celebration,” azaz “A Sötét hattyú felemelkedése: Rajongói ünneplés” címen érkezik idén is a premier epizódot megelőző speciális epizód, ami felfedi mi vár Emmára az új szerepkörében és kiemeli a rajongók kedvenc karaktereit. Az epizódban a stáb tagjai rajongói kérdésekre válaszolnak és megvitatják a rajongók által megszavazott kedvenc jeleneteket egy hiteles perspektívát adva ezzel a rajongóknak a karakterekről, a közöttük kialakult kapcsolatokról és a háttértörténeteikről. Természetesen az epizódban megszólalnak a sorozat írói is, egy kis exklúzív betekintéssel az ötödik évadba. A speciális epizódhoz ismét készít az oldalunk feliratot, de csak miután elkészültünk a premier epizóddal (valószínűleg még a premier héten hétvégén).
 
Ezen kívül kaptunk néhány spoilert is a folytatáshoz:
Néha jó gonosznak lenni, erre jön rá Emma az “Egyszer volt hol nem volt” ötödik évadában, amikor Sötét hattyúvá alakul. “Manipulatív, meggyőző és bosszúálló lesz.” – meséli az új karakteréről Jennifer Morrison, majd a sorozat írói hozzáteszik: “Megismerjük idén, hogy ki volt az első Sötét Úr és megtudjuk egyáltalában miért léteznek a Zordonok.” Eközben Storybrooke szenved a Megmentő hiányától, ezért Hófehérke és Charming elindít egy Camelotba vezető küldetést Merlin megtalálására. Zörgőfürge pedig, mint a Zordon elődje visszatérhet a gyáva napjaihoz, “ahhoz a személyhez, aki azelőtt volt, hogy a tőr felütötte a fejét”.
 
Sőt egy apró infót elárultak a producerek az évad tavaszi, második feléről is: visszatér a múlt, hogy megkísértse hőseinket. Korai még kijelenteni bármit is, de az írók tervei alapján, talán még Belle Zörgőfürge előtti idejébe is újabb betekintést kaphatunk.
 
Illetve egy kis érdekesség, ami talán elkerülte a figyelmeteket a hivatalos 5×01-es epizód leírásából (ide kattintva elérheted): a fiatal Emmát Mckenna Grace (kép) játsza majd, tehát a premier epizódban kapunk egy Emma visszaemlékezést is.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..