Mulán is visszatér

2
62
megtekintések

Az “Egyszer volt, hol nem volt” 5. évadában újabb régi ismerősnek örülhetünk, az E!online értesülései szerint Piroska után Mulán is visszatér hőseink közé, méghozzá több epizód erejéig. Mulánnal nem találkoztunk a harmadik évad óta, amikor is bánatában csatlakozott Robin Hood csapatához, miután megtudta, hogy Aurora terhes Fülöp herceg gyermekével. A dolog jó nagy port kavart, mivel sokan úgy találták, hogy Mulán igazi szerelme nem is Fülöp herceg, ahogy korábban sejtettük, hanem Aurora. A rajongók körében azóta is megosztó ez a kérdés, sokan elképzelhetetlennek tartják még a lehetőséget is, de sokan azóta is szentül hisznek a Mulán/Aurora párosban.
 
Egyelőre a karakter visszatérésének részleteit gondosabban őrzik, mint Zörgőfürge tőrét, de az biztos, hogy az Aurorával való újra találkozás már nem is olyan elképzelhetetlen, hiszen a második átok óta mindketten Storybrooke lakói lettek. A Mulánt alakító Jamie Chung saját bevallása szerint is azok közé tartozik akik hisznek Mulán Aurora iránti szerelmében és a sorozatban való utolsó szereplése óta arra vár, hogy végére járjanak ennek. “Viccelsz velem? Igazán kiábrándító volna otthagyni a közönséget egy ekkora kérdőjellel.” – nyilatkozta annak idején a színésznő. Akkor sajnos a “Belive” című sorozattal való elfoglaltságai miatt annyiban maradt kettejük történetszála, de Chung azóta is reménykedett benne, hogy ha visszatér a karaktere végre Mulán is elmélyedhet a romantikában. Szerintetek fény derül a dologra vagy idén más kalandokat szántak neki az írók?
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha több epizód erejéig is visszatér, szerintem van esély arra, hogy ki lesz dolgozva.
    egy korábbi cikkben írva volt, hogy Mulán történetét már tudják az írok, csak a megfelelő pillanatra várnak…
    Hátha eljött 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..