Mi vár kedvenc párjainkra?

0
51
megtekintések

Még a Sötét hattyú felemelkedésének idején is van idő a szerelemre és a sorozat íróinak állítása szerint a Cameloti küldetés több párt is szerelmes hangulatba hoz. “A kaland és a romantika elválaszthatatlan részei Camelot mitológiájának és ez hatással lesz mindegyikükre.” – nyilatkozták. Nézzük hát melyik párosnak mit hoz az ötödik évad:
 
Emma és Hook
Az időzítésük elég szívás. Épp csak hogy legyőzték a kapcsolatukat fenyegető akadályokat és bevallották egymás iránti érzéseiket amikor megérkezett a váratlan fordulat és Emma magába fogadta a sötétséget. “Senki sem szereti nálunk jobban ezeket a karaktereket. Higgyétek el nem úgy ültünk össze, hogy most akkor bosszantsuk fel a CaptainSwan rajongókat. Az akadályok a közös útjuk részét képezik. Az előző évad végén szét lettek választva, de hamarosan (már a premierben) újra egyesülnek és elkezdenek foglalkozni a problémákkal. Emma kapcsolata idén mindenkivel tesztelve lesz. Tetszett az ötlet, hogy Hook harcoljon érte, ahogy Regina és a családja is. Szintén szerettük azt az elképzelést is, hogy két ember azok közül, akik a legközelebb kerültek Emmához az évek során – Regina és Hook – ugyanúgy a bennük rejlő sötétséggel harcolnak, mint ő. Az, hogy ők már szembenéztek ezzel és megoszthatják vele a tapasztalataikat arról, amin keresztülmegy, ezzel gátolva vagy segítve őt. A kapcsolatainak a miértjét fel fogjuk fedni, ez fontos része az évad első felének. 11 epizódba telik, hogy eljussunk addig.”
 
Hófehérke és Charming
Dacoltak az amnéziával, átkokkal és egy klasszikus gonosztevővel akinek elragadták a gyermekét, hogy megmenthessék a saját lányukat, de most újabb hullámvölgybe érkezik Storybrooke legszilárdabb párosa és ismét előbukkanhat valami a múltból, aminek a következményeivel foglalkozniuk kell. Adam Horowitz emlékeztet minket, hogy a második évadban Charming és Hófehérke ismert valakit Camelot világából, aki most nem lesz ott mikor megérkeznek. Ez a személy pedig Lancelot. Mary Margaret Lancelot segítségének köszönheti, hogy teherbe eshetett Emmával, azt pedig már mindenki tudja, hogy Charming idén igencsak összebarátkozik Arthurral, aki annak idején száműzte Lancelotot. Az udvari intrikák és a szülői aggodalom, hogy megmentsék a lányukat megszedi a maga vámját. “Látni fogunk két kétségbeesett szülőt, akik meg akarják menteni a lányukat, tehetetlennek és erőtlennek érzik magukat és nem tudják kiben bízhatnak meg. Aki házasságban él, igazán rossz helyzetbe kerül és nem tudja mit tehetne sokszor a másik ellen fordul. Megpróbáljuk a lehető legvalóságosabban előadni ezt, szóval úgy fogjuk látni őket veszekedni, ahogy korábban még soha és csak remélhetjük, hogy a tény, hogy közös szíven osztoznak végül diadalmaskodik.”
 
Zörgőfürge és Belle
Senki sem tudja jobban mennyi szenvedést okozhat egy rosszfiút szeretni, mint Belle. Épp csak megházasodtak mielőtt kiderült, hogy Zörgőfürge egy hamis tőrrel nyerte el a bizalmát és még mindig a szerelmük fölé helyezi a hatalmat és a varázslatot. Úgy tűnt ezután Belle végleg kidobta Goldot, még egy rövid románcba is belebonyolódott Will-el, ám amikor a férfi állapota rosszabbra fordult Belle elhatározása is gyengülni látszott. A premier epizód pedig már Gold ágyánál virrasztva találja a lányt. “Fontos megjegyezni, hogy Belle törődik azzal, hogy mi lesz Goldal, de ez nem jelenti azt, hogy mindent amit korábban tett megbocsájt vagy elfelejt. Ez egy új fejezet, új nehézségekkel és új problémákkal amikkel foglalkozniuk kell. Ha valami szörnyűség történik azzal akit szeretsz hajlamos vagy szünetet tartani és megbizonyosodni arról, hogy jól van, mielőtt újra haragudni kezdesz rá.” Hogy az aggodalma addig is ne tartsa vissza egy újabb kalandtól, a készítők behozták az ikonikus varázsrózsát a “Szépség és a Szörnyeteg” meséből, mint egy varázséletjel monitort. “A Kék tündér azt mondja, hogy Belle túl fontos ahhoz, hogy mindentől távol maradjon és így akkor is biztos lehet benne, hogy minden rendben ha éppen távol van. Belle akkor a kedvencünk amikor erős, és idén látni fogjátok ezt az erőt.” – nyilatkozták az írók.
 
Regina és Robin
Ugyan a páros rájött Zelena álnokságára és bebörtönözte őt, de sajnos még nem azelőtt, hogy teherbe esett volna Robintól. “Regina most a jók oldalán harcol így nem szabadulhat meg Zelenától amíg el nem jön a baba születésének az ideje. A premierben az is kiderül, hogy szükségük van Zelena varázserejére, hogy portált nyissanak Emmához, így a Cameloti küldetésen sem maradhat kettesben az újdonsült pár. Valószínűleg hormonálisan túlfűtött lesz a helyzet. “A terhesség megváltoztatja Zelenát, de nem feltétlenül jó irányba, ami kicsit ijesztő. Ki fogjuk fejteni a terhességét és azt, hogy mi fog történni.”
 
Mulán és Auróra?
A harmadik évadban Mulán azon volt, hogy bevallja az érzelmeit Aurórának, amikor megtudta hogy a hercegnő teherbe esett, így Mulán inkább beállt Robin csapatába, hogy ne kelljen a boldog pár közelében lennie. Idén azonban ismét visszatér a karaktert megformáló Jamie Chung a tündérmeseföldre – méghozzá több epizód erejéig – és a sorozat készítői arra készülnek, hogy az első egynemű párt is bemutassák a műsorban. “Tudjuk, hogy a meleg közösség nagy támogatója a sorozatnak és boldogok vagyunk, hogy elmondhatunk egy olyan szerelmi történetet ami visszatükrözi ezt. Azt akarjuk, hogy a sorozat úgy tükrözze vissza a világot, ahogy van.” Azt hogy konkrétan kivel kapcsolatos még nem árulták el, így egyelőre még csak találgatni lehet. Utalhatnak ezzel a Mulán-Aurora párosra, jöhetnek be új meleg karakterek de akár egy régi ismerős is válthat szimpátiát. Gondoljunk csak Charmingra, aki az írók állítása szerint igencsak összebarátkozik Arthur királlyal. “Egy új öntudatra ébredő hőst fogunk látni.” – nyilatkozták a készítük. Persze csak tréfálkozunk, David nem valószínű, hogy áttérne a férfiakra, de le mernénk fogadni, hogy fanfiction-ok már készültek a témában.
 
Henry és valaki
Amikor Hook az újdonsült Író és leendő mostohafia, Henry segítségét kéri egy tervhez, amit az anyukái valószínűleg nem fogadnának lelkesen a fiú megragadja a lehetőséget, hogy megmutassa felnőtt és önállóan is tud már döntéseket hozni. Sőt vélhetően újdonsült kamaszként már jobban fogják érdekelni a lányok, mint a képregények és a megfagyott óratornyok és az írók is megerősítik, hogy Henry készen áll a randizásra. “A második epizódot ne hagyjátok ki, talán megismerjük belőle Henry első szerelmét. Nem mehetsz úgy Camelotba, hogy ne találjon rád a szerelem.” – ígérték.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..