Információk a sajtóvetítésről

0
4
megtekintések

Az első sajtóvetítésen már átesett a premier epizód, íme néhány infó az újságíróktól, akik már láthatták a részt:
 

  • A tőr történetétől elfogjuk dobni az agyunkat! Tudtuk, hogy idén meg fogjuk ismerni a Zordonok múltját, de ki gondolta volna, hogy már a premierben elkezdjük a felfedezést?
  • Még több elvarázsolt tárgy. A tőrön kívül egy másik híres elvarázsolt tárgy is felbukkan, amit egyelőre nem árultak el, hogy mi lesz, csupán annyit, hogy a Disney filmtörténetének egyik leghíresebb tárgya. (Valószínűleg az elvarázsolt rósza, amiről már kaptunk egy koncepciós rajzot, ide kattintva megnézheted)
  • Nincs új átok idén. Az elmúlt évadokban szinte mindig megérkezett egy hatalmas átok, ami miatt lehetett aggódni, de idén megszakad ez a hagyomány. Helyette egy nagyon érdekes jóslatot kapunk, ami váratlan helyekre vezet minket.
  • Az elmúlt négy évben sok karakter került bemutatásra néhány epizód erejéig, de idén közülük néhányan ismét előtérbe kerülhetnek. A Vadászt egyelőre hiába várjuk vissza, de talán itt az ideje “hejhot” fütyülni. (utalás a törtpék munkadalára)
  • Ez lesz az “Egyszer volt, hol nem volt” legnagyobb kalandja! Emma megmentése egy nagy családi erőfeszítés és egyik fontos szereplő sem marad ki belőle. És ha a premierből meg lehet jósolni mi vár a hőseinkre idén, akkor várható még néhány őrületesen szuper fordulat ebben az évadban.
  • Idézetek a premierből: “Szükségünk van valaki igazán gonoszra.”, “Legalább te nem vagy medve”, “Kérlek menj arrébb, tönkreteszed a chai-omat”

 

Előző cikkA Joly Roger
Következő cikk5. évados kapcsolatok
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..