Emma, a Sötét úrnő

0
24
megtekintések

A tv-line jóvoltából kaptunk néhány új infót az új Sötét Úrnőről. “Az hogy Sötét Úrnővé vált, igazi hajtóerő lesz Emma cselekedetei mögött és amögött is, hogy miért teszi, amit tesz. Emma mindig is okos ember volt, aki jó okkal cselekedte a dolgokat, de ez most kifordul. Tenni fog valami határozottan rossz dolgot, azok felé akiket szeret.” – nyilatkozta Adam Horowitz. Ez pedig eggyel több okot ad hőseinknek, hogy minél hamarabb átjussanak Camelotba és megtalálják Merlint. Na nem mintha Camelot népe csak arra várna, hogy kisegítse őket, végtére is “nekik is hasonló céljai vannak, mint a mieink.”
 
“Látni fogjátok, hogy Charming összebarátkozik Arthur királlyal, de a hőseink között akad majd olyan is, aki kicsit szkeptikusabban fogadja az eseményeket.” – tette hozzá Eddy. Eközben Belle összefog Meridával, hogy módot találjanak Zörgőfürge felélesztésére, míg a többiek rájönnek, hogy Zelena terhessége igencsak okot ad a félelemre. “A premier epizódból megtudjátok, hogy miért.” – nyilatkozták az írók.
 
Bónusz spoiler: “Reméljük idén lesz telihold, hiszen sosem lehet tudni ki bukkanhat fel akkor…” – Szóval Piroska rajongók, lehet szurkolni, hogy visszatérjen a kedvenc vérfarkasunk.
 
Illetve aki esetleg lemaradt az új előzetesről, itt ismét megtekintheti magyar felirattal:
 

 

Előző cikkÚj előzetes
Következő cikkRuby visszatér
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..