Bemutatkoznak az új szereplők

1
14
megtekintések

Hogy megszabaduljanak a sötétségtől, hőseinknek Camelotba kell utazniuk. A sorozat írói, Adam Horowitz és Eddy Kitsis már korábban elmesélték, hogy az út során Camelot népét is jobban megismerjük, most pedig a TVINSIDER-nek meséltek is egy keveset az új karakterekről.
 
Arthur király:
A tiszteletreméltó király azonos lesz a legendás figurával, de a történetében lesz egy kis csavar. “Ha Camelotra gondolunk, eszünkbe jut a romantika, a világ legkimagaslóbb birodalma. De a mi világunkban a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak.” – árulta el Eddy. Akárhogy is, legalább Charming jól jár az utazással, hiszen egy új cimbire lel Arthur személyében.
 
Guinevere:
Arthur királynéja a legjobban a Lancelottal való afférjáról ismert, de a sorozat írói megígérték, hogy nem fog egy toronyba zárva várni, míg a világ megy tovább a maga útján körülötte. “Csak olyan lánykák vannak ebben a sorozatban, akik tudják hogy rúgjanak szét pár segget, ha a szükség úgy hozza.”
 
Percival:
A kerekasztal egyik lovagjaként, a hűséges Percival sosem volt olyan felkapott a legendákban, mint Lancelot, de az íróknak megvan a maga elképzelése a karakterrel. “Nélkülözhetetlen lesz a hőseink számára.” – nyilatkozták.
 
Merida:
Az első Pixar karakterként idén megérkezik a göndör-vörös skót hercegnő, Merida. Az animált változat a 2012-es “Merida, a bátor” mesében anya-lánya gondokkal küzdött a királynéval, akit emiatt véletlenül medvévé is változtatott. A sorozat története már a mese eseményei és a királyné megmentése után folytatódnak a számára. “Megtanulta már a leckét, de még mindig elég tüzes karakter.” Merida Emma megmentésében is fontos szerepet fog játszani, de Bellenek is segítségére lesz, amikor közös kalandra indulnak, hogy módot találjanak Mr. Gold felébresztésére.
 
Sötét hattyú:
Technikailag az átváltozása nem teszi új karakterré, de mindenképpen jelentős változásokat hoz a sötétséggel birkózó Emma számára. “Ez nem olyan, mintha teljesen kifordult volna magából és teljesen más ember lenne. A lelke mélyén hűséges marad ahhoz a karakterhez is, akit az elmúlt négy évben láttatok.”
 

Előző cikkMulán is visszatér
Következő cikkÚj 5×01 előzetes
MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..