A Zordonok mitológiája

0
24
megtekintések

Csak növeli a zavarunk, hogy Zörgőfürge van Emmával ezen a képen.
Eddy:
Tudom. Hogy lehet ott Zörgő? Miért áll mögötte és miért adtuk azt a címet a képnek, hogy “Ha Zordon leszel, a legjobbtól kell tanulnod?”. Azt kell mondjam ezek a kérdések mind meg lesznek válaszolva a premierben. Emma az első évadban úgy vezetett be minket a történetbe, mint ahogy Dorothy elvitt minket Óz birodalmába a mesében. Most pedig elvisz minket a Sötét Úr mitológiájába. Megtudjuk az évad első felében hogy ki volt az eredeti Zordon, mi késztette őt arra, hogy ilyenné váljon és egyáltalán miért léteznek ilyenek.
 
Miben különbözik ez a Sötét hattyú attól az Emmától, akit már ismerünk?
Adam:
Azt mondanám a Sötét hattyú Emma kiterjesztése és annak a felfedezése, hogy ki is ő valójában. Épp úgy ahogy Zörgőfürgénél is miután Zordonná vált, minden jellemvonása felerősödik, azok a hibái és erősségei amik eddig is megvoltak.
Eddy: Zörgő gyáva volt és a tőr megadta neki a hatalom szabadságát.
Adam: Emma Zordonná válása megadta a lehetőséget nekünk, hogy bemutassuk ki is ő a legmélyebb valójában és lássuk ezeket a tulajdonságait úgymond robbani. Ezt teszi a sötétség veled. Veszi azt aki a lelked mélyén vagy és kiforgatja. Ezt fogjuk látni Emmánál is.
 
Tudtok mondani valamit arról, hogy kinek kellene birtokolnia a tőrt?
Eddy:
Hogy kire bízhatod a tőrt egy érdekes kérdés. Bízni akarsz azokban akik a legjobban törődnek veled a szíve mélyén, de ki az aki meg tudja hozni a helyes döntést a megfelelő időben? Emma most a Sötét Úrnő, így hogy kinek adja a tőrt…
Adam: Vagy ki veszi el.
Eddy: Vagy ki veszi el, sokat jelent és sok érzelmet szabadít fel, de kell hozzá egy kevés gyakorlatiasság is.
 
Elcsábíthatja Emma Hookot, hogy ő is felébressze a sötétséget a szívében?
Adam:
Határozottan van egy sötét része Hooknak, ami ahhoz a sötétséghez köti ami most átjárja Emmát is, ezért ő olyan módon is megérti őt, ahogy a többiek közül nem sokan.
Eddy: De azért azt mondanám, az ő célja most az, hogy megmentse a nőt, akit szeret. Azzal is 300 évet töltött, hogy megpróbálta megölni Zörgőt, szóval nem adja fel egykönnyen.
 
Hogyan bírkózik meg Charming és Hófehérke Emma sötétségével? Okoz ez náluk némi belső kavarodást?
Eddy:
Oh, de még mennyire! Nem értenek egyet abban, hogyan kellene megmenteni a lányukat, az első évad óta először történik ilyen. Minden szülővel előfordul ilyesmi, ha nem tudod hogyan segíts a gyerekednek sok feszültséget okoz otthon.
 
Bosszút állhat Emma azokon, akik ártottak a családjának a múltban?
Eddy:
Nem tudom, hogy bosszúra szomjazna e azok felé akik legalább annyit ártottak a családjának, mint amennyit feltehetően a családja ártott neki.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..