5×01 hivatalos leírás

0
26
megtekintések

Egyenesen azután, hogy Sötét Úrnővé vált, Emma eltűnik és a hősöknek össze kell fogniuk, hogy megmentsék őt. Ehhez azonban először rá kell találniuk, amihez egy váratlan szövetségesre lesz szükségük. Eközben az Elvarázsolt Erdőben Emma azért küzd, hogy ellenálljon a sötétség ösztönzéseinek és kutat Merlin után abban a reményben, hogy a Mágus le tudja állítani az átalakulását. A Camelot felé vezető úton olyan hősök lesznek a segítségére, mint a bátor és vakmerő Merida vagy Arthur király a kerekasztal lovagjaival a kalandokkal teli ötödik évad premier epizódjában.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban:
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×01 The Dark Swan

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Mellékszereplők:
Lee Arenberg – Morgó, Beverley Elliott – Nagyi, Amy Manson – Merida, Keegan Connor Tracy – Kék Tündér, David-Paul Grove – Tudor, Gabe Khouth – Hapci, Faustino Di Bauda – Szundi, Jeffrey Kaiser -Kuka, Michael Coleman -Vidor, Mig Macario -Szende, Sinqua Walls – Lancelot, Raphael Alejandro – Roland, Timothy Webber – Varázslóinas, Ingrid Torrance – nővér, Liam Garrigan – Arthur király, Andrew Jenkins – Sir Percival, Lee Majdoub – Sir Kay, Elliot Knight – narrátor és Mckenna Grace – a fiatal Emma.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..