5. évados kapcsolatok

3
1
megtekintések

Emma kapcsolata mindenkivel tesztelve lesz idén. “Tetszett az ötlet, hogy Hook harcoljon érte, ahogy Regina és a családja is. Szintén szerettük azt az elképzelést is, hogy két ember azok közül, akik a legközelebb kerültek Emmához az évek során – Regina és Hook – ugyanúgy a bennük rejlő sötétséggel harcolnak, mint ő. Az, hogy ők már szembenéztek ezzel és megoszthatják vele a tapasztalataikat arról, amin keresztülmegy, ezzel gátolva vagy segítve őt, valami olyasmi ami fel lesz tárva az évad első felében és azon túl is.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
És ha már szóba kerültek a kapcsolatok, Mulán visszatérésével idén felmerülhet az első egynemű románc is a sorozat történetében. “Tudjuk, hogy a meleg közösség nagy támogatója a sorozatnak és boldogok vagyunk, hogy elmondhatunk egy olyan szerelmi történetet ami visszatükrözi ezt.” – fejtette ki Eddy, majd Adam hozzátette: “Azt akarjuk, hogy a sorozat úgy tükrözze vissza a világot, ahogy van. Azt hogy ez kimondottan Mulán és Aurora között történik meg vagy sem azt nem mondhatjuk el, de ez határozottan olyasmi amit meg akarunk tenni ebben az évben. Úgy gondoljuk fontos hogy behozzuk ezt is a sorozatba, hiszen ilyen a világ is amiben élünk.”
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hol is van az az okoska, aki lehülyézett engem, mert azt írtam, hogy el tudom képzelni, hogy betesznek egy homoszexuális szálat Camelotba?

  2. Egészen idáig bele sem gondoltam.
    Nyilván sejtettem és vártam, hogy ez legyen a dologból de több fronton is kemény fába vághatják a fejszéjüket…
    Hogyan lehet ezt elmondani? Hol fog elhangozni? Kinek fogja mondani Mulan? Hogyan fognak majd a főhősök reagálni? És szinkronba hozzák-e vagy egyáltalán szinkronba hozható lesz-e az egyszervolt-os Mulan a Disneyssel, ahol teljesen heteroszexuális karakternek néz ki (persze lehet, hogy biszex 😉 😀 )

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..