3 kérdés – 3 válasz

2
3
megtekintések

Most, hogy Emma Zordon lett már ki lehet tépni a szívét?
Jó kérdés, de választ sajnos még nem kapunk rá a premier epizódból, ő viszont megteszi azt valaki mással. Söt mi több, nem Emma lesz az egyetlen aki el akarja venni valaki ketyegőjét…
 
Zelena mindig kieszel valamit… Vajon most is megpróbálja visszanyerni a varázserejét?
Egészen biztosan. A kérdés csak az, hogy képes lesz e túljárni azok eszén, akik jobban szeretnék ha a hatalma nélkül maradna… Bónusz spoiler: Merida egészen fantasztikus lesz a sorozatban, a CaptainSwan rajongóknak ismét lesz miből csemegézni a premier után és az epizód vége egy olyan csavart tartogat, amire valószínűleg nem sokan számítanánk.
 
Amikor utoljára láttuk Mulánt, éppen csatlakozott Robin Hood csapatához. Van esély rá, hogy többet lássuk a kettejük közötti kapcsolatot?
Mulán – és Ruby – eddigi hollétét meg fogják magyarázni amikor visszatérnek a sok kimaradás után. “Nem tervezzük azt, hogy csak úgy visszahozzuk őket, minden magyarázat nélkül. Akarunk adni egy kis bepillantást arra, hogy hol járt eddig Mulán, min ment keresztül és mire készül most. És Piroska esetében szintén ez a helyzet.” – nyilatkozták a sorozat készítői.
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem csak neked, de sajnos premierek mindig ilyenek. Ha pl. a korábban kiadott jeleneteket is számoljuk akkor 6 részletet adtak ki előre, ami egyértelműen elég durva, de a jégvarázs előtt is kb. ennyi volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..