10 tény a premierről

1
8
megtekintések

1. A Sötét hattyú “elrepül”
Emma az évad elején egy nagy kihívással válik el a családjától: megpróbál ellenállni a sötétségnek! “Emma kapcsolatai tesztelve lesznek idén mindenkivel. Tetszett az ötlet, hogy Hook harcoljon érte, ahogy Regina és a családja is.” – nyilatkozták korábban az írók.
 
2. Érkezik Merida
Már a premier epizódban bemutatkozik az első Pixar karakter, Merida, aki nagyon hasonló lesz az animált verzióhoz. “Azt gondolom ha láttátok a filmet akkor láttátok, hogy Merida legnagyobb problémája, hogy előbb üt és csak azután gondolkozik. Ezt itt is látni fogjátok. Egy nagyon intenzív helyzetben találjuk majd és határozottan mélyebben feltárjuk majd a történetét.”
 
3. Regina, mint vezető
Azzal, hogy Emma annyi mindenen keresztülmegy idén, Regina helyzete is megváltozik a közösségben. Mindenki a polgármestertől várja a megoldást, amit csak megnehezít az, hogy még mindig akadnak olyanok, akik nem bíznak meg benne egészen. Regina és Hófehérke kapcsolatára is hatással lesz ez abban az értelemben, hogy kit választanak a városlakók vezetőnek.
 
4. Új ötödik évados történetmesélés
Az ötödik évadban is két szálon fut majd a történet: mi történt a csapattal Camelotban és mi történik jelenleg. Hasonló lesz, mint a harmadik évad második fele az elfeledett évvel.
 
5. Még több eredettörténet
Lehet számítani Merida mellett Arthur, Merlin és Lancelot háttértörténetére is, de “a fő hangsúly a főszereplőkön van és azon amin ők keresztül mennek.” Merlint már a premierben látni fogjuk, de nem úgy ahogy számítanánk rá.
 
6. Félelmetes Zelena
Zelena lesz Storybrooke Hannibal Lechtere, méghozzá állandó szereplőként, tehát sokat fogjuk látni idén. Azoknak pedig akik azt hinnék, hogy a terhességtől meglágyul a zöld boszi szíve az írók azt üzenik, hogy: “A terhesség változtat rajta, de nem biztos, hogy jó irányba.”
 
7. Morgó Camelotban
Idén nem csak a főszereplők indulnak a nagy kalandra, csatlakoznak hozzájuk néhányan a mellékszereplők közül is. “Ez egy tudatos elhatározás volt, hogy őket is visszük Camelotba. Az ötödik évadban próbálunk annyi szereplőt visszahozni a korábbi évadokból amennyit csak tudunk.”
 
8. Gold lényege
Az évad elején Gold még mindig nem ébredt fel, de ne higygétek, hogy sokat kell nélkülöznünk emiatt. “Nem volna túl mókás azt nézni egy évadon át, ahogy kómában fekszik. Azt mondanám a Storybrooke-i történetszála olyan lesz amit korábban még sosem láttunk a sorozatban. A karakter legmélyebb lényegébe vezet.”
 
9. Egynemű szerelem
Az írók ígérete szerint idén az első egynemű szerelem is megjelenik a sorozatban. Már a harmadik évadban felvetették a lehetőséget Mulán és Aurora között, de az ötödik évadban már egészen biztosan meg is valósítják. “Azt akarjuk, hogy a sorozat úgy tükrözze vissza a világot, ahogy van.” Hogy ki lesz érintett ebben azt az írók még titokban szeretnék tartani. A logikus következtetés az lenne, hogy Mulán lesz a páros egyik fele, hiszen ő már mutatott efféle hajlandóságot, de ebben a sorozatban sosem lehet tudni. 🙂
 
10. Tiniszerelem
Henry tinikorba lépett és az írók ezt meg is fogják mutatni a kamaszkor minden szépségével és gyötrelmével. “A második epizódot ne hagyjátok ki, talán találkozunk benne Henry első szerelmével.” – figyelmeztetnek az írók. Az ötödik epizód pedig egészen Henry centrikus epizód lesz.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..