Zörgőfürge jövője

Bár az új évad kapcsán mindenki a Sötét Emmáról kérdezősködik, ne feledkezzünk meg az alkuk koronázatlan királyáról, a mi Zörgőfürgénkről sem, akit nagyon is kétes helyzetben hagytunk hátra a negyedik évad fináléjában. Robert Carlyle a Comic Con-on nem sokat árult el a karaktere jövőjéről, de ahhoz szigorúan ragaszkodott, hogy teljesen külön kezeljük Mr. Goldot és Zörgőfürgét.
 
A színész rámutatott, hogy bár Mr. Gold kómában van, ez még nem jelenti azt, hogy Zörgőfürge is kómában lenne és a szíve is csupán a Storybrooke-i verziónak fehéredett ki. Akkor talán elsiklottunk a megjegyzése fölött, de a forgatási infókat tekintve nagyon is úgy tűnik, hogy a karaktere kettősségének idén jelentős szerepe lesz. (Bővebben a forgatásokról ide kattintva találtok infókat)
 
Tehát Zörgőfürge rajongók meg lehet nyugodni: akárhogy is alakuljon Mr. Gold sorsa, a csavaros eszű manótól semmiképpen sem kell búcsút vennünk.
 

2 hozzászólás

  1. soulxk

    Ezt most nem teljesen értem. Mr. Goldnak van egy hasonmása? Mr gold valojában zörgőfürge , a gold nevet csak akkor vette fel amikor lecsapott az átok. Ez olyan mintha azt mondanák hogy van külön mary margaret és hófehérke.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.