Válasz a rajongói teóriákra

0
9
megtekintések

Miután a májusi fináléban Emma magába fogadta a sötétséget, eltűnt a többiek szeme elől. A rajongók a hiátus alatt sokat tűnődtek rajta, hogy vajon hová került. Sokan gondoltak rá, hogy esetleg ismét valamiféle időutazás áll a dolgok hátterében, így a tv-line megkérdezte erről az írókat a spoileres rovatában. “Emma ezúttal a birodalmak között utazott, nem az időben.” – tisztázta Eddy Kitsis. Ez a kijelentés viszont felvet egy újabb kérdést, hiszen azt már korábban elárulták nekünk, hogy az új Sötét úrnő kiképzésében Zörgőfürge fog segédkezni, őt pedig a fináléban úgy hagytuk ott, hogy kómában fekszik élet és halál között. Időutazás nélkül mégis hogyan segíthetne Emmán ebben az állapotban? “Hogy mit keres abban a világban Zörgő, már a premier epizód első felvonásából kiderül.” – ígérik a készítők.
 
Szintén sokan gondolják úgy a rajongók közül, hogy túlságosan nagy a hasonlóság az ötödik évadban érkező Arthur királyt alakító Liam Garrigan és a jól ismert félkezű kalózunkat megformáló Colin O’Donoghue között, de az írók azt a teóriát is megcáfolták, miszerint ennek valami különös oka lenne. Leszögezték, hogy a hasonlóság csupán a véletlen műve.
 
Vannak még olyan elképzeléseitek/teóriátok amire a premierből várjátok a választ? Mire számítotok még az ötödik évadban?
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..