Nem tér vissza Neal

0
54
megtekintések

Az 5×05-ös epizód címe, mint pár napja kiderült “Álomfogó/Álomcsapda” lesz, ami a rajongók körében egyet jelent Neal-el. Így hát el is indult a találgatás, hogy talán ismét szerepelhet valamiképpen Henry apukája, de sajnos ez nem fog megtörténni. Ezúttal más értelemben szerepel majd, hasonlóan, mint amikor Emma visszajátszotta egy álomfogóban Archie “halálát”.
” Bár az álomfogók mindig is felidézik és emlékeztetnek minket Nealre, más értelemben is szoktuk használni őket a sorozatban – mágikus értelemben.” – nyilatkozta Eddy Kitsis, majd hozzátette, hogy bár visszaemlékezést nem kapunk a múltjából (sem Neal-el kapcsolatosan, sem másképp) de az epizód erősen Emma centrikus lesz.
“Az ötödik évad első fele más lesz a visszaemlékezések értelmében, de azért lesz egy visszapillantás Emma múltjába is még az évad elején.” – zárta az interjút a producer.
 
Illetve egy kis érdekesség: Rajongói szinkron készül a Wonderland-hez. Nyilván nem az a minőség, mint az “igazi”, de mindenképpen szuper kezdeményezés. Akit érdekel a dolog ide kattintva megtekintheti az első rész előzetesét 🙂
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..