Mi vár az ötödik évadban?

0
15
megtekintések

A TV GUIDE jóvoltából kaptunk egy kicsit részletesebb leírást a folytatásról, bár a korábbi cikkekhez képest semmi újdonságot nem tartalmaz.
 
Ahol a negyedik évadban abbahagytuk: Gold végre felszabadította magát a tőr hatalma alól, de kómába esett. Az elszabadult sötétség mielőtt Reginát a hatalmába keríthette volna, Emma feláldozta magát és eltűnt a semmiben, csupán a tőr maradt utána Emma nevével belevésve.
 
Ahogy folytatódik: Emma családja és barátai Regina vezetésével módot keresnek, hogy megmentsék őt mielőtt teljesen gonosszá válik. Ehhez szükségük lesz Merlinre, ez vezeti el őket Camelothoz és a kerekasztal lovagjaihoz. Merida, a “Merida, a bátor” meséből szintén csatlakozik hozzájuk, a történetét összemosták a Camelotban történtekkel. “Ez egy olyan sorozat ahol A Gonosz királynő és a Nyugati boszorkány testvérek, és Szörny Ellát is jól ismerik. Szégyen volna, ha Arthur király sosem ismerné meg Meridát.” – nyilatkozták a sorozat írói. Arthur emellett összehaverkodik Charming herceggel is, miközben Robin próbálja kitalálni mihez kezdjenek azzal, hogy véletlenül teherbe ejtette a barátnője gonosz féltestvérét.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..