Merida és Belle kalandja

0
28
megtekintések

Öveket bekapcsolni, végre újabb infók láttak napvilágot a közelgő ötödik évad kapcsán. Először is, úgy néz ki Merida nem csak Emma megmentésében játszik majd szerepet, hanem Belle-el is közel kerülnek egymáshoz. “Mindig is tűnődtünk rajta mi lenne, ha Belle egy közös kalandra indulna Meridával… Reméljük ti is, mert pont ez fog következni.” – árulták el a sorozat írói.
 
Persze a forgatások is gőzerővel zajlanak, már a negyedik epizódon dolgozik a stáb, ahol már az előző évadban annyit emlegetett Mágus, Merlin is szerephez jut majd. Úgy tűnik Cameloti visszaemlékezésre számíthatunk az epizódban, hiszen a királyi pár, Arthur és Guinevere mellett a jelenben “elvileg halott” Lancelot is megjelenik majd az epizódban.
 
A stábtagok mellett a szereplő válogatók sem unatkoznak, az ötödik epizódhoz már ki is írtak egy válogatást Sir Lionel szerepére. Az úriember a leírás szerint egy kiváló lovag a kerekasztaltól és egyedül neveli 13 éves kislányát, Violet-et.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..