Lana Parilla interjú

0
23
megtekintések

Most, hogy Emma gonosszá válik felcserélődnek a szerepek közötte és Regina között?
Lana:
Igen, azt hiszem tavaly egy hős fejlődött ki Reginában. Az a legjobb benne, hogy egyszerre jó és rossz is jelenleg – mint minden átlagos ember, hiszen mindenkinek vannak rossz gondolatai – és imádom, ahogy elfogadja mindkét oldalát. Bizonyos szempontból látni fogjuk ahogy kifordulnak a szerepek és mindenki Reginához fordul segítségért és útmutatásért. Ha valakinek van tapasztalata a sötét útra tévedésben és az onnan való visszatérésben, az ő. Ő jutott legtovább a szellemi fejlődésben: jóként kezdte, gonosszá vált, majd visszatért a jó oldalra. Azt gondolom jelentős hatása lesz Emma vissza hozatalában is.
 
Amikor az évad elkezdődik milyen lesz Robin és Regina kapcsolata?
Lana:
Eléggé bonyolult. A forgatókönyv nem nagyon címezte meg, de eljátszottam a gondolattal, hogy hogyan feküdhetett le valakivel olyan hamar azután, hogy hátrahagyta Reginát? Még ha azt is hitte, hogy a felesége az, a szíve Reginához tartozott már. Amit szeretek ezekben a karakterekben, hogy olyan érettek. Azt gondolom nagyon éretten kezelte ezt a helyzetet. A körülmények szerencsétlenül alakultak és Zelena manipulálta őt. Regina úgy gondolkozik, hogy Robin nem tudta, hogy ki volt az igazából, azt hitte a feleségével volt és közöttük Reginával mindennek vége. Hogy nincs visszatérés. Érthető, hogy előre akart mozdulni – de még ha nem is tudott róla – a Nyugati Boszorkánnyal mozdult előre és most mindannyian ebbe a helyzetbe kerültek. Amit Regina el is mondott az utolsó epizódokban, Zelena megfigyelés alatt marad. Robinnak lehet kapcsolata a gyerekkel, de a boszi élete végéig bezárva marad. (Vagy mégsem? Ide kattintva találsz néhány forgatási infót Zelenáról.)
 
Melyik oldal kényelmesebb Reginának, a jó vagy a rossz?
Lana:
Azt hiszem otthonosabban érzi magát a sötét oldalon. Hosszú évekig élt ott, ez az egész hős dolog új számára. Meg kell tanulnia mit is jelent ez és hogyan tud segíteni az embereknek, amit nem hiszem hogy túlságosan élvez. Bele lett kényszerítve ebbe a helyzetbe és úgy érzi tartozik Emmának, pedig nem szeret tartozni senkinek sem.
 
Addig is aki lemaradt volna róla, az ötödik évad feliratos előzetese:
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..