Királyi bál készülőben

0
21
megtekintések

Camelot-ban sem csak a kerekasztalnál lehet üldögélni és ezt a sorozat írói be is bizonyítják nekünk már az évad második epizódjában. “Eduardo Castro, a mi csodás jelmeztervezőnk mindent újra tervezett. Teljesen más lesz, mint az eddigi bálok a sorozatban. Igazi látványosság lesz.” – nyilatkozták a producerek a tv-guide magazinnak.
 
De milyen lenne egy bál díszvendég nélkül? Azt ugyan nem árulták el az írók, hogy ki lesz az, de bizony lesz egy meglepetés vendég, akitől eldobjuk az agyunkat. A lehetséges jelöltek listája elég hosszú, kezdve Charming herceggel, aki mint tudjuk össze fog haverkodni a legendás Camelot-i királlyal. Talán ez a barátság nem is lesz olyan új keletű? “Látni fogjuk honnan ered a barátságuk, és ez a kapcsolat legalább olyan különleges lesz, mint Arthur és Guinevere kapcsolata.” – válaszolták az írók.
 
De akár Merida is lehet a befutó, akit szintén a Camelot történetszál kapcsán fogunk megismerni az ötödik évadban, méghozzá rögtön a premier epizódban. “Ez egy olyan sorozat, ahol a Gonosz királynő és a Nyugati boszorkány testvérek és jól ismerik Szörny Ellát is, szóval nagyon furcsa lenne, ha Arthur király sosem találkozna Meridával… Összeolvasztottuk azt amin Merida keresztül ment azzal ami Camelotban történik, azzal ami Arthur királlyal történik és azzal ami a saját karaktereinkkel történik.” – mesélték a producerek.
 
De Regina is jó eséllyel indul, tekintve, hogy az őt alakító Lana Parilla nemrég közös fényképet töltött fel az instagramra a sorozat koreográfusával, Paul Beckerrel és Arthur egyik lovagjával. Csak nem éppen a báli táncokat gyakorolták? Még ha nem is ő a meglepi vendég, nagyon valószínű, hogy a karaktere részt vesz a bálon.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..