Ki képezi ki az új Sötét Úrnőt?

0
26
megtekintések

Az Entertainment Weekly értesülései szerint Emmának nem kell egyedül szembenéznie a Sötét Úrnővé válás viszontagságaival, megosztottak egy exklúzív fotót a premier epizódból, ahol úgy tűnik Zörgőfürge nyújt segítő kezet az egykori Megmentőnek. Ez megmagyarázhatja azt is, hogy mire célzott a varázslót megformáló Robert Carlyle a Comic Con-on azzal a talányos mondatával, hogy idén kezeljük egészen külön Mr. Gold-ot és Zörgőfürgét. Az írók csupán annyit fűztek hozzá a fotóhoz, hogy “Ha Sötét Úrnővé válsz, a legjobbtól kell tanulnod”.
 
Ezen kívül újra elérhető a negyedik évados bakiparádé (ide kattintva elérheted) illetve napvilágot látott az 5×04 epizód címe: Broken Kingdom – Törött/Megtört királyság. Sőt a Sötét Hattyú poszter egy új változatát is kiadták mellé, amin ezúttal a már ikonikussá vált mérgezett alma is látható, mindkét képet megtaláljátok a galériánkban:
 

 

Galéria link: 5. évad > Promóképek

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..