Forgatások Emma házánál

0
11
megtekintések

Korábban már jelentettük, hogy idén végre Emma külön költözik a családjától és a saját lábára áll, így nem meglepő hogy ismét a csodás kis tornyos háznál forgattak kedvenceink. Egyébként a házikó egy fiatal családé, akiknek ilyenkor fizetnek, hogy pár napra költözzenek át egy hotelbe. Néha sajnos panaszkodnak, hogy meggyűlik a bajuk a rajongókkal, akik képesek bemászni az udvarba is, hogy közeli képet készítsenek Emma házáról, ezért a filmesek minden lehető módon igyekeznek felhívni az odacsődülők figyelmét, hogy a forgatások befejezése után tartsák tiszteletben a lakók magánéletét.
 
Tegnap korán reggel Hook, Regina, Robin és Belle forgatott a háznál, majd délután Emma – fekete bőr Dark Swan szerkóban – és Henry hagyta el a házat és együtt indultak el valamerre Emma kocsijával. (erről a lap alján forgatási videót is találtok)
A forgatáson készült képeket már megtaláljátok a facebook oldalunkon és a galériában, de érdemes még a nap folyamán visszanézni, mert az albumok frissülhetnek!
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×05 Álomfogó

 

Emma és Henry távozása videón:


 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..