D23 Expo 2015 – spoilerek

1
12
megtekintések

A hétvégén kerül megrendezésre a d23 expo, amin a tegnapi napon Lana, Josh, Ginny és az írók képviselték kedvenc sorozatunkat. A vendégek meglepetésekkel is készültek, hoztak néhány érdekességet a premier epizódról. Kezdjük is a legizgalmasabbal, extra bepillantásként megkaptuk a premier epizód első 1 percét, amit Eszti le is feliratozott nekünk! Köszönjük a munkáját! 🙂
 

 

Ezen kívül kaptunk egy vadonat új epizód képet is Meridáról, aki az írók elmondása szerint rengeteg karakterrel kerül majd kapcsolatba és igazi móka a megjelenése a sorozatban. A képet már megtaláljátok a galériánkban, illetve a színészek és megjelenések kategóriában a színészekről is találtok jó minőségű képeket:
 

  

Galéria link 1: 5. évad > promó képek > 5×01 The Dark Swan

Galéria link 2: Színészek és megjelenések > d23 expo 2015

 
És ha ez még nem volna elég, néhány érdekességet is elárultak a színészek és az írók az ötödik évadról:
 

 • Henry megbánja, hogy eltörte a tollszárat. Már a premier epizódban lesznek olyan események, ami miatt azt kívánja bárcsak beleírhatna a történetbe.
 • Az évad két fő témája: A dolgok néha nem azok aminek látszanak és a szeretet a legveszélyesebb fegyver.
 • Emma különbözni fog Sötét Úrnőként Zörgőfürgétől. “Sötét úrként olyan, mintha nagyítóval néznéd ki vagy, csak egy kicsit kicsavarva. Ha tiéd a tőr és a hatalma elkezded azt hinni, hogy az a szabadság ha elveszíted a félelmeidet.”
 • Emma Sötét Úrnőként közvetlenül hatni fog Hófehérkére, aki úgy érzi kudarcot vallott.
 • Regina felelősnek érzi magát Emma megmentéséért és ez eléggé idegesíti. Sosem hozott még senki ekkora áldozatot érte és utál tartozni. Ezért most úgy érzi muszáj összefognia a többiekkel, hogy megmentse Emmát.
 • A főszereplők nem értenek egyet abban, hogyan kellene megmenteni Emmát. Mind segíteni akarnak, de mindenki más véleményen van a mikéntjét illetően.
 • A szereplők egy csapata Camelot felé veszi az irányt. Az írók kifejtették, hogy Camelot a mi világunkkal egyidejűleg létezik, az elvarázsolt erdővel határos és megvan a maga múltja és jelene. Lana szerint különösen figyelemre méltóak a Cameloti jelmezek.
 • Charming és Arthur összebarátkozik az évad során, ami Ginny szerint a valóságban is hasonlóan alakult. Josh szerint ez a barátság újraéleszti Charming hősies tulajdonságainak lángját.
 • Zelena gonosz marad és rászolgál a nevére.
 • Sok régi karakter visszatérése van tervben: Piroska, Mulán, Rapunzel, Csipkerózsika, Ariel, Baelfire, Cora, Ursula. Lehet szurkolni, hogy ne jöjjön közbe semmi és meg is tudják valósítani.
 • A premier epizódban szerepel a Szépség és a Szörnyeteg varázs rózsája, ehhez egy koncepciós rajzot is kiadtak, amit szintén megtaláltok a galériában.

 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..