5×05 Forgatási infók

0
13
megtekintések

A forgatások továbbra is gőzerővel folytatódnak, már az ötödik epizódon dolgoznak kedvenceink. A munkálatokon részt vett szinte a teljes stáb, csak Zelena, Emma és Mr. Gold hiányzott. Az epizódban valamiféle karnevál készül, aminek a kapcsán Camelot királyi párja is elhagyja a városszéli sátortábort és csatlakozik a városlakókhoz. Henry is jól érezte magát, végig egy középkori ruhás leányzóval, Violettel mutatkozott – alakítja Olivia Steele-Falconer – és a lány még egy puszit is adott az arcára. Talán Henryre végre rátalált az első szerelem? A karneválon egyébként Szörny Ella autója is kiállításra került, “eladó” felirattal.
 
Eközben a tömegtől távolabb Merida indult útnak Mr. Gold boltja felé az íjával felszerelkezve és egy lövést adott le az épületre.
A forgatáson készült képeket már megtaláljátok a facebook oldalunkon illetve a galériában, de érdemes még a nap folyamán visszanézni, mert a poszt frissülhet!
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×05

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..