5×03 Forgatási infók

2
3
megtekintések

Storybrooke-ot ellepték a középkori népek, Arthur és az alattvalói a város határában táboroztak le. Hőseink is gyakorta tiszteletüket teszik náluk, különösen Charming és Hófehérke. A Herceg beszédet intézett az újonnan érkezetteknek – Arthur éber felügyelete alatt – majd feltartott egy ezüst kelyhet, ami állítása szerint megmutatja nekik, hogy ki az aki a segítségükre lehet, valószínűleg a Merlin utáni hajszában. Amint ezt kimondta, egy piros csuklyás alak a hátsó sorból menekülni kezdett és felugrott egy lóra. Charming és Arthur a herceg kocsijába pattanva közösen eredt a nyomába.
 
A forgatáson készült képeket már megtaláljátok a galériánkban:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×03 SIEGE PERILOUS

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kíváncsi vagyok, hogy ezek közül a spoilrek közül mennyi az, ami azt alkotók tudtával kerül nyilvánosságra és mennyi az, amit el akarnak titkolni, csak kitudódik.

    • Mostanában azért ilyen kevés a forgatási infó, mert alkalmazkodtak a leselkedéshez. Szigorították a biztonsági rendszert, van amikor fénykép tilalom van, illetve amit nagyon-nagyon titokban akarnak tartani ott ponyvákkal eltakarják az eseményeket vagy plusz 2 utcát lezáratnak. Szóval ezek még a kevésbé fontos infók, amit engednek kilesni a rajongóknak 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..