Újabb forgatási infók

1
1
megtekintések

Tovább folytatódnak a premier epizód munkálatai, ezúttal Storybrooke-ban forgatnak kedvenceink. Nem kell megijedni ettől, a jeleneteket nem sorrendben forgatják le, hanem aszerint, hogy egy-egy forgatási helyszínt mikorra tudtak leforgatni.
 
Akkor nézzük mi történt: Új seriff járja a kisváros utcáit, méghozzá Hapci személyében, aki még a ruháját is a feladathoz igazította: piros bőrkabátot, farmert és csizmát visel. Zelena valahogy kiszabadult és befolyásolni kezdte Robint, amiért a többiek összetűzésbe kerültek vele. Regina egy varázspálcát vitt magával, amit Zelena elkért tőle Robinért cserébe. Zelena a pálcával valamiféle varázslatot kísérelt meg, de nem járt sikerrel csak visszaütött rá és hátrahőkölt. Regina visszavette tőle a pálcát, Charming pedig letartóztatta. Eközben a Sötét Emma is színét tette a forgatáson, hogy milyen jelenetet forgatott nem látták, de teljes jelmezben üldögélt a Nagyi étterme előtt.
 
Az éjszaka tovább folytatták a forgatást, újra összeütköztek Zelenával, kitört a fejetlenség és úgy tűnt Zelena csinált valamit – megnyitott egy portált vagy megidézett egy hurrikánt, stb. – amivel átrepített mindenkit Camelotba/Elvarázsolt erdőbe.
 

  

Galéria link: :   5. évad  –  Forgatási képek  –  5×01 A Fekete hattyú

Facebook link:  5×01 “The Dark Swan” forgatások

 

 

 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..