Újabb 5×02 forgatási infók

0
8
megtekintések

Ismét mesevilági/Cameloti jelenetet forgattak kedvenceink. Arthur király, Mary Margaret és Charming közös jelenetet forgatott egy vár díszlet mellett és a forgatáson Jennifer is jelen volt a középkori ruhájában, leengedett hajjal. Később Regina is felbukkant a többiekkel és a helyzet igencsak eldurvult. Mindenki kiabált, Robin a földre került és a többiek köré gyűltek. Regina azt kiáltotta, hogy “Ne! Az enyémet vedd el!” Valami megtámadta őt, a többiek feltartották a kezüket, mintha próbálták volna felfogni a varázslat egy részét.
 
A második epizód forgatási képeit már megtaláljátok a galériában, de érdemes többször visszanézni, mert az album folyamatosan bővül:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×02 Az Ár

 

Robin fájdalmairól és a többiek reakciójáról két forgatási videót is kaptunk:
 

 

More details before, during and after the scene where Robin is attacked, Regina is trying to save him, Snow, Charming and Arthur are also affected.Credits to: Manuela Botelho

Posted by OUAT, the family on 2015. július 25.

 
Illetve tegnap éjszaka még leforgattak egy jelenetet a Sötét Emmával, amint egyedül kószált Storybrooke-ban, erről hoztam egy videót:
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..