Új spoilerek az ötödik évadról

4
8
megtekintések

Először is a sorozat írói megcáfolták a rajongók körében népszerű “Zörgőfürge anyja = Merida” teóriát: Adam és Eddy bevallották, hogy félrevezetésből írták ki a szereplőválogatást Zörgőfürge édesanyjára, valójában már akkor is Merida szerepére keresték a megfelelő színésznőt. Tehát Zörgődürge édesanyját sajnos nem fogjuk megismerni egyelőre, de megígérték, hogy valamikor a későbbiekben ő is bemutatásra kerül majd. Ami pedig Meridát illeti annyit már tudni lehet róla, hogy Emmán keresztül fogjuk megismerni, ő is része lesz a Sötét hattyú kalandjainak és annak ahogy próbál dűlőre jutni a sötétséggel.
 
Emma viszont a várakozások ellenére nem azonnal válik Sötét Úrnővé. “Később talán azzá válik, de itt még próbál szabadulni tőle.” – nyilatkozta Robert Carlyle. Tehát Emma harcolni fog, még akkor is ha a Comic Con-on kiadott videó láttán mi nézők már tudjuk, hogy vesztesen kerül ki a csatából.
“Mielőtt átadná magát neki, Emma harcolni fog az őt emésztő sötétséggel. Ez egy folyamatos, élénk küzdelem lesz.” – nyilatkozta Jennifer Morrison az új szerepéről. ” Érzelmileg valahol érdekes ez a dolog, mert van valami szabad és mókás a sötét Emmában, amikor megszabadul attól amit mások gondolnak róla és megszabadul az állandó többiekért való aggódástól. Van valami könnyedség a sötétségében, mert nem kell mindig helyesen cselekednie és jobb emberré válnia.”
 
“Vannak hattyúk amik csak bizonyos távolságba repülhetnek és vannak ezek a bizonyos fekete hattyúk amik 60 láb magasba is emelkedhetnek. Sokat beszélgettünk róla mi lehet Emma számára ez a 60 láb magasság… Ahelyett hogy úgy gondolnánk rá, hogy próbál durva, sötét és gonosz lenni, ez inkább a felelősségtől való teljes függetlenség lesz számára, a lehető legsötétebb módon. Teljesen enged az érzéseinek és a szükségleteinek. Ebből indultunk ki.” – tették hozzá az írók. Jennifer sokat készült rá és dolgozott azért, hogy közel kerüljön az új szerepéhez, sok-sok könyvtárban töltött óra van a háta mögött. De talán a legtöbbet a stílusváltás segített neki, a farmerban és pólóban töltött négy év után egészen új élmény számára a sok extravagáns ruha és fehér arcfestés.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagy megkönnyebbülés, hogy Merida nem egyenlő Zörgőfürge édesanyjával…
    [gondolom sok jelentkező közül akartak választani, azért lehetett ez a kis “trükk”]

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..