Spoilerek a folytatásról

0
15
megtekintések

Lesz időugrás amikor a sorozat visszatér?
Adam:
Egyenesen annak a következményével folytatjuk, ahol abbahagytuk.
 
Mit tudtok nekünk mondani Emmáról Sötét Úrnőként? Milyen képességei lesznek és egészen gonosszá válik?
Eddy:
A helyes válasz az, hogy mindkettőt látni fogjátok. Meg akarjuk mutatni hogyan tudna gonosszá válni és mi történne ha ez megtörténne.
Adam: Ez lassú égés szemben minden hirtelenséggel.
 
Lesz egy része ami harcol a sötétség ösztönzéseivel vagy megadja magát neki?
Eddy:
Minden porcikája harcol a sötétség ösztönzésével. Az igazi kérdés amit meg akarunk címezni a permierben az, hogy: Láttuk Zörgőfürgét és a gyengeségeit a múltban és azt, hogy az előző Sötét Úr szó szerint átverte őt, hogy megölje és megszabadítsa ettől az átoktól, szóval mi történik ha ez keveredik minden idők legvilágosabb mágiájával és elég erős lesz e Emma a küzdelemhez.
 
Milyen különbségek lesznek közöttük Sötét Úrként? Emma is alkukat fog kötni?
Adam:
A Sötét úr megtestesülése minden embernél más aki magára veszi ezt a tisztséget. Emmának meglesz a saját módja, hogy milyen Sötét Úrrá váljék.
Eddy: Igazán belemegyünk a Sötét Úr mitológiájába. Az egyik dolog amire gondolunk, hogy ha egyszer Sötét Úrrá válsz, mentesülsz minden korlátozástól.
Adam: Eléred a legvégsőbb valódat, de a sötét oldalon.
 
Milyen témákat szeretnétek felfedni ebben az évadban?
Eddy:
Fel fogjuk tárni idén a szeretetet és azt, hogy mi történik ha fegyverként tekintesz rá. Mire tesz képessé, ha fegyverként használod. A múltban azt mondtuk, a szeretet a legerősebb varázslat, ez az ami arra késztet, hogy olyan dolgokat is megtegyél, amiket egyébként nem tennél. Sok mindent fel fogunk erről tárni.
 
Az első dolog ami begurik erről, hogy mivel Emma szereti a családját, talán bosszút akar állni azokon, akik bántották őket.
Adam:
Ez is része annak a csomó sötétségnek, amivel küszködni fog.
Eddy: A bosszú egy olyan édes gyümölcs ami mindig elérhető magasságban nő.
 
Hogy kezeli Henry Emma sötétté válását?
Eddy:
Henry úgy áll hozzá, ahogy mindig, hiszen övé az igaz hívő szíve. Hisz az anyukájában, hisz benne, hogy harcolni fog és meg tudja menteni.
 
Ki szerzi meg Emma tőrét?
Adam:
Ez kiváló kérdés. Az hogy ki birtokolja a tőrt, hol marad és hogyan működik most olyan dolog amire hamar fény derül.
Eddy: Még a premierben.
 
Mi Hófehérke és Charming útja ebben az évadban? Hogy lenyomozzák Merlint vagy hogy meggyőzzék Emmát, hogy maradjon jó?
Eddy:
A kettő kombinációja, hiszen Merlin megtalálásával tudják felszabadítani Emmát. Amikor Sohaországba mentek Emma egyesített mindenkit és a vezetőjükké vált. De mi történik ha a vezetőt kell megmenteni és nincs aki irányítson többé?
 
Amikor Zörgőfürge Sötét Úrrá vált nem tűnt el hirtelen, szóval kapunk magyarázatot arra, hogy hová tűnt Emma?
Eddy:
Meg fogjuk mutatni ezt nektek. Azt mondanám a fő különbség az, hogy Zörgőfürge megölte az előző Sötét urat, tehát azonnal azzá vált. Aztán láttuk, hogy a Varázslóinas kivette belőle a sötétséget és az irányíthatatlanná vált, szóval ez egy egész más módja annak, hogy megkapd a Sötét Úr átkát.
 
Hogyan kezeli Hook, hogy Emma végre kimondta, hogy szereti őt majd Sötét Úrrá változott és eltűnt?
Eddy:
Olyan állapotban lesz, hogy “Túl sokáig jutottam ahhoz, hogy ne legyek boldog.” A világ végére is elmenne, hogy megmentse Emmát.
 
Emma lesz a gonosztevő az évad első felében, vagy valaki más veszi magára ezt a tisztséget?
Adam:
Ez nem ilyen egyszerű, de határozottan gonosztevős lesz.
Eddy: Lesznek új karakterek akik jönnek és mennek. Az egyik amit nagyon szeretünk Emma Sötét Úrnővé válásban, hogy ismét változott a családi dinamika.
Adam: A Charming család ismét krízishelyzetben van, ez az évad kezdetének egyik nagy hajtóeleme.
Eddy: És a Charming család mára már nagyon kiterjedt lett.
 
Mit mondhattok az új Camelot-i karakterekről?
Adam:
Belevittük a saját OUAT csavarjainkat ezekbe a karakterekbe. Remélhetőleg lesznek ismerős elemek a Camelotból származó karakterekben, amiket már ismertetek eddig is, de bizonyos módon egyedülálló és mókás is lesz. Hogy hogyan keresztezik a karaktereink útját és hogyan kapcsolódnak a dilemmájukhoz és a küldetésükhöz remélhetőleg sok mókát hoz magával.
 
Most, hogy Emma átvette a helyét hogyan változtatja meg Zörgőfürgét a sötétség hiánya a belsejéből?
Eddy:
Nos amikor utoljára láttuk őt a tipikusan abban a helyzetben volt, mint amikor Han Solo-t lefagyasztották. Az igazi kérdés az, hogy valaha is fel fog e ébredni. Ennek fogunk utána járni.
 
ÉS ha felébred és újra jó ember lesz, van esély hogy újra együtt lehessen Belle-el?
Eddy:
Ez a sorozat a reményről szól, szóval ha feladnánk a reményt szörnyű lenne. De ez nem jelenti azt hogy ez könnyű vagy sikeres út lesz számukra.
 
Zörgőfürge édesanyját is megismerjük idén, erről mondhattok valamit?
Eddy:
Azt mondanám, hogy a premierben világosan meglátjátok majd, hogy mit készülünk tenni azzal a karakterrel.
 
A Nyugati boszorkány és Robin állandó szereplőként velünk marad idén, tudtok valamit mondani a szerelmi háromszögről és arról, hogy Regina hogy bírkózik meg kettejük úton lévő babájával?
Adam:
Nem nevezném szerelmi háromszögnek, ez egy…
Eddy: Szerelmi akadály. Az idegesítő vendég, akit nem megy el a házból. Aki azt mondja, csak addig marad míg talál saját lakást, de sosem talál.
Adam: Nyilván Zelena jelenléte sok kérdést vet fel.
Eddy: Azt mondanám ő olyan vendég aki nem megy el, de ahelyett hogy csak megenné a kajádat, megpróbál megölni.
 
Szóval Zelena nem próbálja megváltani magát?
Eddy:
Hát amikor viszontlátjuk, határozottan nem azt célozza meg.
Adam: Nem, ez biztos.
Eddy: Abban nincs semmi móka.
Adam: A Nyugati boszi még mindig gonosz. Azt mondanám elég dacos amiatt amit a kezdetek kezdetén vele tettek. Nyilvánvalóan van a karakternek mélysége, de tett néhány szörnyűséget. És ezzel okozott némi galibát amivel Robinnak és Reginának foglalkoznia kell. Tehát tényleg nem szerelmi háromszög.
 
Mivel Emma az önfeláldozásával megadta a lehetőséget Reginának a boldog befejezésre, ezután a polgármester feltett szándéka lesz visszafizetni az adósságát?
Eddy:
Remélem, mert ha nem akkor nagyon önző.
 
Ahogy Emma és Hook kapcsolata a háttérbe szorult amikor Emma Regina küldetésében segédkezett, hasonló hatása lesz ennek Robin és Regina kapcsolatára is?
Eddy:
Ami köztudott Merlinről, hogy Artúrhoz köthető. Artúrról köztudott, hogy Camelotból származik, Camelot pedig köztudottan romantikus hely. Miután mi ebben vagyunk érintettek, az összes pár továbbra is igazán aktív marad.
 
Az hogy visszavontátok Michael Socha állandó szereplői státuszát azt jelenti, hogy idén sem tudjuk meg mi történt vele és Anastasiaval?
Adam:
Reméljük, hogy eljutunk addig. Reméljük, hogy többet látjuk Michael-t. Nem állandó szereplő már, de része az OUAT családnak és a sorozat világának. Szeretnénk eljutni hozzájuk.
Eddy: Nagy rajongói maradunk. Ez egy nagy stáb, sok szereplővel a középpontban.
 
Végül pedig íme az első sötét Emma, kiadott jelenet a Comic Con-ról:
 


 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..