Ő lesz Arthur király

9
51
megtekintések

Az EW értesülései szerint megszületett a döntés Arthur király személyét illetően: Liam Garrigan brit színész bújik majd a legendás karakter bőrébe a sorozat ötödik évadában. A színész ismerős lehet nektek a “24: Élj egy új napért!” minisorozatból, A néma szemtanúból, a Katedrálisból és a Hercules legendájából is.
 
Arthur ezelőtt csak említés szintjén fordult elő a sorozatban, mint a király aki száműzte Lancelot-ot egy nő miatt – aki sejthetően éppen a saját felesége, Guinevere lehetett – de az írók ismét csavarral készültek a klasszikus történet felfrissítésére. “Ahogy mindig szoktuk, saját csavart hoztunk Arthur háttértörténetébe és a Merlinnel, Lancelottal és Guinevere-el való kapcsolatába.” – nyilatkozták a magazinnak a sorozat írói.
 
A nagy csavarra várnunk kell még szeptember végéig, de az biztos, hogy Camelot és a lakói fontos szerepet játszanak majd a sorozat ötödik évadában, hiszen a negyedik évad fináléjában a varázslóinas elárulta, hogy a rejtélyes Mágus akit annyit emlegettek az évad során – és aki képes lehet megmenteni Emmát – valójában a méltán híres Merlin. Várjátok már a történetüket?
 

9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jobban várnám, ha egy kicsit mélyebben benne lennék Arthur Király történetében… Kicsit felületesen ismerem, inkább csak a neveket, de hogy mit csináltak, miért, és mikor, arról szinte fogalmam sincs 😀 Lehet, hogy ez csak nekem maradt ki az életemből? :O

  2. Basszus, ez Alfréd A katedrálisból! :”D Nekem Artúr király mindig is szöke volt!!! Jó, mondjuk kedvenc filmemböl a Merlin(1998)böl indultam ki, de akkor is. Szerintem abszolúte nem illik rá a szerep, nem is csodálkozom, ha Guinevere ezek után Lancelotra vet szemet! Márpedig muszáj lesz neki! 😛 Sajnálom h a királynét itt már nem Lena Headey fogja alakítani, s gondolom a méltáb híres Mabot is elvetik a készítök, haj Miranda Richardsonnal milyen jól állt. Azért talán egy Morgan(a)/Le Fay ben reménykedhetünk! 😀 Akkor meg némi Incest is kinéz. Igraine meg Uther veszett fejsze nyele! Ki van még? Kerekasztal, Percival, Gwain… és Mordred… Ezaz, Öt kerestem. Na és Nimue is jöhet, meg ki tudja… Ó én nem birom ki szeptemberig. megörülök az artur mondakörért 😀

      • Már miért lenne hülyeség, amit írtam, trollocska? Erre tudsz valamit mondani vagy csak arra van eszed, hogy mást névtelenül sértegess?

      • Egyébként baromira nem hülyeség amit mondok, egyrést, mert az alkotók egy régebbi interjúba mondták, hogy lehet, hogy lesz a filmben homoszexuális szerelmes pár, a másik ok meg aktuálpolitika, ezért inkább nem írom le, mivel ez a fórum nem ilyen témájú. Neked egyébként nemcsak viselkedni kellene megtanulni, hanem helyesen írni is, mert ott is rémítő nagy gondok vannak.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..