Mi vár a főhőseinkre?

4
19
megtekintések

A sok új szereplőről szóló hír után, íme egy gyűjtemény arról, hogy mi vár a főshőseinkre a mese folytatásában:
 
Emma levetkőzve a Megmentőség terheit, igazán szabadnak érzi magát az őt emésztő sötétségtől. De vajon tartózkodó, érdektelen vagy ami még rosszabb kegyetlen lesz a szeretteivel? Jennifer Morrison sokat kutatott a témában, hogy megbirkózzon az új sötét énjével, de reméljük azért a Sötét Emma nem bővíti ki túlságosan az áldozatlistáját, amin egyelőre még csak Szörny Ella szerepel. Hook, egykori gonosztevőként akár a tökéletes barátnőt is láthatná az új Sötét Emmában, de remélhetőleg végül inkább mégis a megmentésében játszik majd fontos szerepet. Regina esetében arról suttognak, hogy Emma elvesztésével akár az új megmentővé is előléphet, ami ugyan érdekes fordulat volna, de azért bízunk benne nem veszíti el a nagy hősies küldetésben a gonosztevő korából hátramaradt fanyar humorát…
 
Akiket a leginkább sokkol majd Emma megváltozása, vélhetően a hősi lelkű szülei lesznek, akik talán idén már aktívabban kiveszik a részüket a történet alakulásából. Az ötödik évadban Zörgőfürge sorsára is fény derül, aki jelenleg kómában fekszik, jó eséllyel varázserő nélkül. A felesége bizonyára örülne, ha egy kedvesebb, jóságos Zörgőfürge ébredne fel – még ha nem is biztos, hogy jól tudná kezelni a sok változást – de azért valljuk be a sorozat nem volna ugyanaz a trükkös krokodilunk nélkül…
 
Belle az első néhány epizódban ismét hátsó ülésre kerülhet, míg Zörgőfürgére ébredésére vár, de reméljük a könyveivel ő is aktívan részt vesz majd azért a Merlin utáni hajszában. Ami Henry-t illeti, az írók ígérete szerint áteshet az első szerelmén, ami valljuk be nagyon is ráférne. Mókás dolog titkos akciókat szervezni az anyukáival, de a korának megfelelő dolgokra ritkán marad emiatt ideje. Biztosan vár rá valahol egy helyes lány Storybrooke-ban – vagy másutt – aki szívesen átsegítené az Emma körüli drámán.
 
Idén Robin és Zelena is csatlakozott az állandó szereplők köréhez, hiszen a végére kell járnunk a Regina-Robin-Zelena szerelmi háromszögnek, illetve az írók ígérete szerint Zelena terhessége is a végéhez ér az évadban. Ami Demónát és Lilyt illeti egy kis időre a háttérbe szorulnak, de egy bizonyos pontnál ismét előtérbe kerülhetnek, méghozzá a “sárkánypapa” körüli rejtély megoldásával.
 
És persze ne feledkezzünk meg a többi szereplőről se, akik már az első évad óta velünk vannak. Az írók nyilatkozatai alapján mindenki kedvenc farkaslánya, Ruby például visszatérthet, bár abban egyelőre még csak reménykedhetünk, hogy újra fontos szerephez jut és nem csak pár sor erejéig érkezik, mint ahogy a harmadik évadban tette.
 
Ti kit látnátok még szívesen a régi szereplők közül az ötödik évadban?
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szeretném ha Ruby visszajönne és remélem kap valami érdemleges szerepet.Rajta kívül szívesen látnám Arielt többször.Ja és Hamupipőke hová tűnt?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..