Merida, Arthur és Charming spoilerek

0
24
megtekintések

A forgatási képek alapján már tudjuk, hogy Merida rajongóinak nem kell sokáig várnia kedvencük felbukkanására, hiszen már a premier epizódban szerepelni fog. De ki ő és hogyan kapcsolódik a történetbe? “Nagyon is a történet részévé válik, amikor tovább folytatjuk onnan, hogy Emma Sötét Úrnővé vált és a családja próbál segíteni rajta.” – nyilatkozták a sorozat írói.
Hogy pontosan mit is jelent ez egyelőre még titok, de az biztos, hogy Amy Manson megcsillogtathatja az íjásztudományát a szerepben. “Nem hozhatjuk be úgy Meridát, hogy ne használja a fegyeverét. Merida igazán illeszkedik a történetbe. Látni fogjátok Hófehérkével, Rubyval, mindenkivel.” – Igen, jól olvastátok, Rubyval. Ez azt jelentené, hogy a farkaslány végre visszatérhet?
 
Ami Emma megmentését illeti, a családja megtudta, hogy Merlint kell felkutatniuk hozzá, így hát a Camelot történetszál is fontos szerephez jut majd, a lakóival együtt. Lancelot visszatér és csatalkozik hozzá Merlin, Guinevere és Arthur király is a lovagjaival, no meg persze az ikonikus kerekasztal sem maradhat el. De nagy hatással lesznek az új szereplők a főhőseinkre is.
“A Charming család életében nagy szerepet játszik majd Camelot, különösen a Hercegében. Össze fog haverkodni Arthur királlyal, nem is akárhogy. Charmingot a leghősiesebb alakjában fogjátok látni, ami nagyon mókás lesz és néhány közös küldetésben is részük lesz.” – zárták az interjút az írók.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..