Merida a forgatáson

0
51
megtekintések

A Comic Con-on került bejelentésre, hogy érkezik a tüzes vörös mesehős, de talán senki sem várta volna ilyen hamar a megérkezését a forgatásokra. Pedig ez történt, a csapat Burnaby-ban forgatott több jelenetet, különböző helyszíneken és bizony Merida sem hiányzott. Az állandó szereplők közül Belle és Zelena kivételével mindenki jelen volt a forgatáson, még a kómában lévő Mr. Gold is, méghozzá az Elvarázsolt erdei Zörgőfürgés kinézetével.
 
Egyedül Zörgőfürge és Merida öltött mesevilági gúnyát, Emma az új ruháit viselte, a többiek pedig a Storybrooke-i modern ruhákat. Emma Dark Swan jelmeze a jelenlévők szerint őrületes volt, de sajnos nem engedtek képet készíteni róla, mivel idén szigorítottak a biztonsági rendszeren és igyekeznek nagyon titokzatosak maradni. De legalább arra választ kaptunk, hogy mihez kezd a sorozat Ginny új lila/szürke/szőke hajával: a színésznő sötét hajjal jelent meg, valószínűleg parókát viselt a forgatáson.
 

  

Facebook link: 5×01 “The Dark Swan” forgatások

 

[poll id=”8″]
 

Addig is, aki esetleg lemaradt volna a Comic Con-os Merida jelenetről, megtekintheti itt és ha kapunk bővebb infókat a forgatásról hozom még őket:
 


 

Előző cikk5. évados interjúk
Következő cikkApa lett Sean Maguire
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..