Megkezdődtek a forgatások

0
5
megtekintések

Július 8-án hivatalosan is megkezdődött az ötödik évad forgatása! Az első napokban Jennifer (Emma) és Robert (Zörgőfürge) forgatott, Elvarázsolt Erdőnek megfelelő öltözetben egy ismeretlen harmadik személy társaságában, akit nagyon rejtegettek az összegyűlt rajongók elől. Érdekesség, hogy Emma is Elvarázsolt erdei öltözetben mutatkozott, nem abban amit a harmadik évad fináléjában viselt, de nem is a Sötét Úrnő ruhájában, hanem egy teljesen új bézs-zöld összeállításban. Képeket sajnos még nem kaptunk róla, de ha találok valamit hozom majd nektek a további infókkal együtt, hiszen hétfőn ha minden igaz ismét a szabadban forgatnak majd. Addig is egy aprócska hírt még találtam: a mellékszereplők közül már biztos, hogy a Nagyit és a Kék tündért is viszontlátjuk majd a premier epizódban, a színészek a személyes twitter oldalukon jelentették be a hírt.
 
Illetve ne feledjétek a hétvégi Comic Con-t, hiszen az OUAT-os marketing anyagok már ellepték a várost, minden készen áll már a színészek és a rajongók fogadására. Az előkészületekről és az idei reklámokról a facebook oldalunkon találtok egy összeállítást, az alábbi linkre kattintva:
 

Facebook link: FACEBOOK > COMIC CON 2015

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..