Irány Camelot?

Feje tetejére áll a világ az ötödik évadban a forgatásra látogatott rajongók beszámolója alapján! Még csupán az évad első részének munkálatai zajlanak – ami a sorozat írói szerint pontosan ott folytatódik majd, ahol a negyedik évad lezárult – mégis különös társaságban és díszletek között zajlik a munka. Már a Comic Con-on kiadott bebörtönzött Sötét Emma jelenet is furcsa volt (ide kattintva megnézheted) de a forgatásokhoz képest az még semmi!
 
Úgy tűnik a Nagyi étterme eléggé lepukkant és átköltözött az erdőbe, Storybrooke lakosai pedig hétköznapi ruhába bújva járják a mesevilági tájakat. Egyedül Emma visel közülük jelmezt, de ő sem Sötét hattyúnak öltözött, hanem szakadtas középkori ruhát visel. A többiektől különválva pedig a mi Zörgőfürgénk forgat – akinek ugyebár kómában kellene feküdnie – szintén jelmezben, méghozzá az Elvarázsolt erdei öltözetében. Eléggé úgy tűnik, hogy valamiképp mindenki átkerült Camelot világába – bár ez nem magyarázza meg mi történt Zörgőfürgével – de hogy mi okból? Szándékosan vagy véletlenül?
 
Nos, a válaszokra még várni kell egy darabig, de a forgatási képeket már megtaláljátok a galériában és a facebook oldalunkon.
 

  

Galéria link: :   5. évad  –  Forgatási képek  –  5×01 A Fekete hattyú

Facebook link:  5×01 “The Dark Swan” forgatások

 

5 hozzászólás

  1. Andi

    Lehet hülyeség, de van egy olyan érzésem, hogy Camelot egy királyság lesz az Elvarázsolt erdőből és akkor lenne magyarázat miért kerül át mindenki, meg Storybrooke is. Nem?

    1. mocskosmacska

      VAlami olyasmit olvastam az egyik posztban (de már meg nem mondom melyikben) hogy Camelot egy másik idősíkban fog játszódni. Aztán lehet, hogy a jó útra tért Zelena röpítette őket oda egy tornádó segítségével Nagyi kávézójában. Aztán csak annyit mondott: “You are not Kansas anymore”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.