Irány Camelot?

5
6
megtekintések

Feje tetejére áll a világ az ötödik évadban a forgatásra látogatott rajongók beszámolója alapján! Még csupán az évad első részének munkálatai zajlanak – ami a sorozat írói szerint pontosan ott folytatódik majd, ahol a negyedik évad lezárult – mégis különös társaságban és díszletek között zajlik a munka. Már a Comic Con-on kiadott bebörtönzött Sötét Emma jelenet is furcsa volt (ide kattintva megnézheted) de a forgatásokhoz képest az még semmi!
 
Úgy tűnik a Nagyi étterme eléggé lepukkant és átköltözött az erdőbe, Storybrooke lakosai pedig hétköznapi ruhába bújva járják a mesevilági tájakat. Egyedül Emma visel közülük jelmezt, de ő sem Sötét hattyúnak öltözött, hanem szakadtas középkori ruhát visel. A többiektől különválva pedig a mi Zörgőfürgénk forgat – akinek ugyebár kómában kellene feküdnie – szintén jelmezben, méghozzá az Elvarázsolt erdei öltözetében. Eléggé úgy tűnik, hogy valamiképp mindenki átkerült Camelot világába – bár ez nem magyarázza meg mi történt Zörgőfürgével – de hogy mi okból? Szándékosan vagy véletlenül?
 
Nos, a válaszokra még várni kell egy darabig, de a forgatási képeket már megtaláljátok a galériában és a facebook oldalunkon.
 

  

Galéria link: :   5. évad  –  Forgatási képek  –  5×01 A Fekete hattyú

Facebook link:  5×01 “The Dark Swan” forgatások

 

Előző cikkApa lett Sean Maguire
Következő cikkGondolj szép dolgokra!
MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lehet hülyeség, de van egy olyan érzésem, hogy Camelot egy királyság lesz az Elvarázsolt erdőből és akkor lenne magyarázat miért kerül át mindenki, meg Storybrooke is. Nem?

    • VAlami olyasmit olvastam az egyik posztban (de már meg nem mondom melyikben) hogy Camelot egy másik idősíkban fog játszódni. Aztán lehet, hogy a jó útra tért Zelena röpítette őket oda egy tornádó segítségével Nagyi kávézójában. Aztán csak annyit mondott: “You are not Kansas anymore”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..