Interjú az ötödik évadról

0
9
megtekintések

Regina egy ikonikus gonosz szereplő, de emellett nagyon emberi és szilárd karakter is. Hogy mélyül ez tovább az ötödik évadban?
Lana: Mindig is úgy tekintettem rá, mint egy emberi lényre, nem úgy mint az ikonikus Gonosz királynőre. Annyira más, mint akit láttunk a “Hófehérke és a hét törpében”. A legnagyobb kihívás számára az lesz, hogy megtanuljon hőssé válni, Megmentővé válni és ott lenni másoknak. Ez nem igazán az ő asztala, szóval nagy kihívás lesz számára.
 
Reginának megvolt a lehetősége, hogy kiírja a történetből Zelenát, de nem tette meg. Milyen utóhatásai lesznek ennek? Meg fogja bánni a döntését?
Lana: Már most bánja, de vállalja a következményeket. A lelke mélyén tudja, hogy ez volt a helyes döntés. Tudja, hogy következményei lesznek, de nem hiszem hogy igazán fenyegetve érezné magát Zelena által. Ő csak másodlagos Emma problémája mögött.
 
Jól érzi majd magát Regina a Megmentő szerepben?
Lana: Nagyon utálja, hogy ezt tette Emma. Nem azért mert Sötét Úrnővé vált, hanem mert neki kell tennie valamit. Regina nem szeret tartozni senkinek, ez is csak teher számára. Nem ezzel akarna foglalkozni, de nincs választása, hiszen ha valaki megértheti min megy keresztül Emma, az Regina. Ő is volt hasonló helyzetben.
 
Mit gondolsz róla, hogy Emma Sötét Úrnő lett? Ez olyasmi amit szerettél volna vagy csak rád zúdították?
Jennifer:
Az előző évadban már tudtam, hogy egy olyan irányba tartunk ahol még ez is előfordulhat és nagyon izgatott voltam miatta. Ez egy lenyűgöző alkalom, hogy elmozduljunk egy egészen új irányba az előző négy évhez képest. Mindig jobbnál-jobb ötletekkel állnak elő az írók.
Colin: Én úgy halottam, hogy csak több bőrcuccot akartál hordani, hogy jobban hasonlíts hozzám.
Jennifer: Igen, így volt. Azon tűnődtem, hogy lehetnék olyan, mint Hook kapitány.
 
A karaktered háttere annyira jó, de most, hogy összeolvadt a sötétséggel mennyiben változik a játékod?
Jennifer:
Egy ideig huzavona lesz a sötétség és a fény között, mert Emma nem akarja megadni magát a sötétségnek. De a gonoszság felemésztő, szóval ez egy élénk belső küzdelem lesz számára, ami elvezeti a teljes megadáshoz.
 
Hogy viseli Hook Emma elvesztését?
Colin:
Nagyon nehéz lesz ez számára, hiszen végre először kimondta, hogy szereti őt, aztán eltűnt. Annyi időt töltött vele, hogy próbálta elnyerni a szívét, megmutatni, hogy mennyire más ember lett és mennyire jófiú már, erre Emma lett gonosz. Bármit megtenne, hogy visszahúzza a helyes útra.
 
A Comic Con-on láttunk egy videót a Sötét Emmáról, milyen volt eljátszani? Izgatott voltál?
Jennifer:
Nagyon. Még a negyedik évad végén vettük fel azt a jelenetet, tehát nagyon gyorsan kellett felépíteni a karaktert úgy, hogy közben tudtuk, hogy a szünet alatt még sokat dolgozunk majd rajta. Számtalan órát töltöttünk Eddyvel és Adammel képeket küldözgetve, ötletelve, nagyon mókás volt. Megalkottunk egy gonosztevőt ami azelőtt nem létezett. Nagyon jó volt együtt dolgozni a csapattal és létrehozni valami egészen új dolgot.
 
A történet évről-évre bonyolultabb lesz, színészként hogyan birkóztok meg ezzel?
Ginny:
Néha összezavaró és jegyzeteket kell készítenünk vagy magyarázatot kérni a producerektől, hiszen nekünk nincs saját idővonalunk mint nekik. De ennél a pontnál már annyira kiforrottak a karakterek, hogy ahogy telnek az évek egyre könnyebbé válik. Amit igazán szeretek bennük, hogy mennyire emberiek ezek a karakterek. Az írók mindig találnak olyan újdonságokat, amik teljesen beleillenek a karakterek személyiségébe. Ezek magyarázzák meg a hibáikat. Mint például Charming és Hófehérke irreálisan jó viselkedése. Amikor kiderült, hogy mit tettek sokan gondolták, hogy milyen képmutatóak is voltak, de ez feltárt egy teljesen új világot, hogy megmutassuk mi tette őket azzá a bizonyos ikonikus karakterré.
 
Charming és Hófehérke csendes, szelíd karakterként indultak, de az elmúlt évben felfedték a sötétebb oldalukat is. Új lehetőséget tárt fel ez számukra?
Josh:
Teljesen. Megnéztük ezeknek a karaktereknek a különböző oldalait. Most hogy Emma gonosz lett, valami olyan következett be amiért mindent megtettek, hogy ne történhessen meg. Rendkívüli szörnyűséget tettek azért, hogy biztosítsák, hogy ne történhessen meg. De mégis megtörtént, szóval azt hiszem ismét látni fogjuk őket néhány rendkívüli vagy megkérdőjelezhető lépést tenni annak érdekében, hogy visszahozzák őt.
 
Új világba megyünk ismét, Merida és Camelot világába. Meglepődtetek az új helyszínen? Izgatottak vagytok miatta?
Josh:
Én meglepődtem. Meridával egy újabb remek női karakter érkezik a sorozatba és úgy gondolom remekül illeszkedik a történetbe. Camelot pedig nagy fontos lesz majd a Charming család életében, különösen Charming számára. Látjátok majd ahogy közelebb kerül Arthurhoz.
 
Zelena még mindig terhes, hogy éreztek a papa-baba dráma kapcsán?
Sean:
Annyit mondhatok Robin egy nagyon emberi, esendő karakter, jó szívvel és jó szándékokkal. Mint minden jó ember, ő is próbál helyesen cselekedni. Azt hitte a felesége tért vissza, akit szeretett, hosszú évekig gyászolt, majd végül tovább lépett. A szíve már másnál volt, de azt hitte ezt a fejezetet le kell zárnia és helyrehozni a dolgokat a feleségével.
 
Hol tart majd Belle és Gold kapcsolata ebben az évben? Gondoljátok, hogy változik majd attól, hogy Gold többé már nem Sötét Úr?
Emilie:
A kapcsolatuk háttérbe szorul most, hiszen Belle nem tudja megejteni vele azt a beszélgetést, amit szeretne. És persze mindenki Emmán próbál segíteni, hogy visszahúzzák a sötétségből.
Robert: A kapcsolatuk túlságosan fontos ahhoz, hogy elengedje a sorozat. Valami biztosan történni fog velünk, de még nem tudjuk mi. Azt gondolom ez az egyik legvalósághűbb kapcsolat a sorozatban, nem hinném hogy az írók veszni hagynák.
 
Úgy tűnik minden évadnak saját témája van, mi lesz az ötödik évadé?
Eddy:
Az egyik témája az évad első felének az, hogy “A szeretet veszélyes fegyver”. A szeretetet fogjuk felfedezni sok különböző alakban, azt hogy milyen fontos, mennyire vágyik rá mindenki és milyen veszélyes ha visszaélnek vele. Emma Sötét hattyúvá válása annak a természetes következménye ha valaki csak azt tanulta meg hogyan legyen hős és Megmentő, de szembe kell néznie a benne lakozó sötétséggel.
 
Úgy tűnik ebben az évadban több karakter is a korábbi valójának teljes ellentétét játssza. Tudtok erről mondani valamit?
Eddy:
Az, hogy Emma lett a Sötét Úrnő olyanná teszi a dolgokat, mint az első évadban. A probléma belülről fakad, nem kívülről. Ez építi fel a többieket. Emma eltűnik, Hófehérke és Charming vissza akarják kapni a lányukat. Hook és Regina is meg akarja találni őt. Ő fogta össze őket Sohaországban és már mindenkinek megvan a saját oka, hogy miért akarja megmenteni őt. Ez igazán belülről fakadó nyomás. Nem vesszük fel a harcot a Hókirálynővel idén, a fenyegetés most az az ember akiért aggódunk, azt kell legyőzni akit szeretünk.
 
Látjuk majd a kerekasztalt?
Eddy:
Remélem. El sem tudom képzelni Camelot világát a kerekasztal nélkül. Lesz néhány lovagunk és mint tudjátok Lancelot is visszatér…
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..