Infók a folytatásról

3
7
megtekintések

Az Entertainment Weekly spoileres rovatában arról kérdeztek a rajongók, hogyan viseli majd Charming és Hófehérke az Emma körüli keveredést. A kérdésre Josh Dallas válaszolt: “Nem jól, ez határozottan megterhelést jelent a kapcsolatuknak. Vannak dolgok amiken keresztül kell menniük ahhoz, hogy megtalálják a visszautat Emmához. De nem csak szomorúság lesz ebben az évadban, Arthur és Charming igencsak összebarátkozik és néhány közös kalandon is részt vesznek. Charming a leghősiesebb formáját hozza Camelotban.” – nyilatkozta a színész.
 
Brigitte Hales pedig elárulta, hogy az írói csapat már az 5×05-ös epizód kidolgozásánál tart, ami összetöri majd a szívünket.
 
Illetve megjelent egy új Emma karakter poszter – egyelőre csak gyengébb minőségben – megtaláljátok a galériában:
 

Galéria link: 5. évad > promó képek 

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Van egy elméletem. Valamelyik régebbi posztban volt, hogy Camelot egy másik idősíkban létezik. Szerintem ezét kell nekik Zelena és ezért kap varázspálcát, mivel ő kísérletezett időutazással, így ő az egyetlen személy, akinek van esélye eljuttatni őket a mágushoz.

  • Szép elmélet, és lehetséges is 🙂
   Két ember nyitott eddig portált. Zelena oda, Emma meg vissza, és mivel Emmát keresik….
   Ha tovább fűzhetem a dolgot: Lehet, hogy Regina megbűvölte a pálcát, hogy Zelena csak időutazásra használhassa, ezért sül el balul az egyik próbálkozása, illetve lehet, hogy visszamentek Camelotba, hogy megkeressék Merlint, majd visszajönnek, és a visszaemlékezős részek Camelotban lesznek, a jelen részei pedig már Emma tényleges megmentése…

  • Egészen pontosan azt nyilatkozták az írók, hogy egy párhuzamos időben létezik Camelot, ami elég sok mindent takarhat. Sokan gondolják úgy egyébként a rajongók közül, hogy nem is egy külön világ lesz, hanem az Elvarázsolt Erdő egy királysága, de ki tudja… 😀 Én azért számítok valami időcsavarra, már csak a Comic Con DarkSwan jelenet miatt is.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..