Emma és Hook nehéz évad elé néz

3
65
megtekintések

Hogyan alkalmazkodik Hook ahhoz, hogy Emma gonosz lett?
Colin:
Nagyon nehéz lesz neki, hiszen az előző évad nagy részét azzal töltötte, hogy megvédje őt a sötétségtől, amit pontosan tud mit jelent. Természetesen megpróbálja megvédeni a szívét.
 
De a ruhatárát talán jobban kedveli majd…
Colin:
Határozottan jobban értékeli az új ruhatárat. Még talán kölcsön is kéri a nadrágját. Azt gondolom mindent beleadott ebbe a kapcsolatba és az Emma iránti szerelmébe, ezért bármit megtesz ami szükséges, hogy visszakapja a nőt akit szeret. Úgy ahogy Belle is szerette Zörgőfürgét, a benne lévő sötétség ellenére is. Érdekes lesz látni hogy talál e módot Emma visszahozására vagy esetleg visszatér e a sötétségbe. Ez lesz a küzdelme ebben az évadban.
 
Jennifer, milyen a Sötét Emmát játszani?
Jennifer:
Remek. Csodálatos ilyen kihívással kezdeni az ötödik évadot, olyan érzés, mintha valami egészen új karaktert építenék fel. Nyilván abból épül fel, amiken eddig Emma keresztül ment, de egyébként teljesen új. Ez sok kutatással és egy egészen új gondolkodásmóddal járt. A stábból mindenki érintett ebben a folyamatban, mert minden amit megérint, minden amit visel hatással van rá és különböző energiát hordoz. Az első néhány napban nagyon kimerült voltam. A valós életben ha mérges leszel az hirtelen jön és megy, de amikor egy karakter bőrébe bújva napi 16 órában vagy dühös és fent kell tartanod az érzést, akkor másnap reggel mikor felkelsz olyan izmokat is érzel, amikről nem is tudtál hogy léteznek. De ez a legkielégítőbb fáradtság, színészként nincs is jobb, mint ha tudod hogy jó okból vagy fáradt. Nagyon élvezem.
 
Az évad mottója: A gonoszság nem születik, hanem létrehozzák. Ti személy szerint ezzel egyet értetek?
Jennifer: Én igen.
Colin: Azt hiszem én is. Nehéz ezt a kérdést megválaszolni. A gonoszság ott volt, de Emmának kellett eldöntenie, hogy magába fogadja e. Zörgőfürge is maga döntött, hogy befogadja e. Ez attól függ elfogadod vagy harcolsz e ellene.
Jennifer: Mindenki jó okkal fogadja magába a Sötét Úr hatalmát. Zörgőfürge azért, mert bátrabb akart lenni a fiáért, Emma azért, hogy megvédje a várost a sötétségtől. De korábban említettek más Sötét Urakat is, akik szintén jó okkal választották a sötétséget. Azt hiszem ami érdekes, hogy néha az emberek rossz döntéseket hoznak jó szándékból és milyen mélyre süllyedhetsz ezért a jó szándékkal elkövetett rossz döntésért. Ez a valós életben is megtörténhet, szóval egy életre szóló leckét mondanak el ezek a történetek. Olyan könnyű megítélni valamit amíg nem tudod a dominó hatás milyen messzire kihathat az életedben. És ha így nézzük akkor azt gondolom egyértelmű, hogy a gonoszság, a rossz döntések származnak valahonnan, egy döntés következményei és nem velünk születnek.
Colin: Na ezért szeretek Jenniferrel közösen interjút adni, mindenre tudja a választ. Csodálatos.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az biztos, hogy Hook meg fog küzdeni Emmáért. Viszont az a szerelés amit ráadtak, nem valami jó. Egyáltalán nem tűnik gonosznak benne, ráadásul még a szemöldöke is ki van hidrogénezve. Nekem nem tetszik. :S

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..