Első hivatalos 5. évados poszter

Hétvégén kerül megrendezésre az idei internacionális Comic Con, aminek a kapcsán az első hivatalos 5. évados poszter már meg is jelent. A kép megerősítette a rajongók legnagyobb félelmét: a “boldogan éltek míg meg nem haltak” még sosem volt messzebb és az egykori megmentőből lehet a sorozat eddigi legfélelmetesebb gonosztevője. “Amilyen félelmetes volt Emma hősként, egyenes arányban lesz még annál is veszélyesebb gonosztevőként.” – nyilatkozta Adam Horrowitz, majd Eddy hozzátette, hogy reméli jól reagálnak majd a rajongók, ugyanis sokakat aggodalommal töltenek el az új fejlemények. És jó okkal.
 
A premier epizód szeptember 27-én kerül majd a képernyőkre “Dark Swan/Fekete hattyú” címmel és pontosan ott folytatódik, ahol a májusi finálé véget ért: Emma magába fogadta a Zörgőfürgéből elszabaduló sötétséget és átalakult Sötét Úrnővé. “Emma először meg akar szabadulni a sötétségtől, de ellen tud állni egy harapásnak a tiltott almából?” – kérdezik a sorozat írói. Addig is a posztert nagyobb méretben megtaláljátok a galériánkban az alábbi linkre kattintva:
 

Galéria link:  5. évad > promó képek

 
Hétvégén pedig lehet számítani az első előzetesre is, illetve bőséges mennyiségű spoilerre is, szóval legyetek résen 🙂
 

1 hozzászólás

  1. szöszi

    Hát nem tudom… A poszter elég elnagyolt, de ez a smink sokkal jobb lenne Emmán, mint amit láttunk az ezelőtti képeken! Ez a gonosztevősdi meg olyan hiszem ha látom 😀 Rumple sem ártott a szeretteinek (szándékosan), szóval Emma se hiszem hogy fog. Én úgy tudom elképzelni csak, hogy pl. bevadul ha nem értik meg az új szándékait vagy valami.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.