Első hivatalos 5. évados poszter

1
7
megtekintések

Hétvégén kerül megrendezésre az idei internacionális Comic Con, aminek a kapcsán az első hivatalos 5. évados poszter már meg is jelent. A kép megerősítette a rajongók legnagyobb félelmét: a “boldogan éltek míg meg nem haltak” még sosem volt messzebb és az egykori megmentőből lehet a sorozat eddigi legfélelmetesebb gonosztevője. “Amilyen félelmetes volt Emma hősként, egyenes arányban lesz még annál is veszélyesebb gonosztevőként.” – nyilatkozta Adam Horrowitz, majd Eddy hozzátette, hogy reméli jól reagálnak majd a rajongók, ugyanis sokakat aggodalommal töltenek el az új fejlemények. És jó okkal.
 
A premier epizód szeptember 27-én kerül majd a képernyőkre “Dark Swan/Fekete hattyú” címmel és pontosan ott folytatódik, ahol a májusi finálé véget ért: Emma magába fogadta a Zörgőfürgéből elszabaduló sötétséget és átalakult Sötét Úrnővé. “Emma először meg akar szabadulni a sötétségtől, de ellen tud állni egy harapásnak a tiltott almából?” – kérdezik a sorozat írói. Addig is a posztert nagyobb méretben megtaláljátok a galériánkban az alábbi linkre kattintva:
 

Galéria link:  5. évad > promó képek

 
Hétvégén pedig lehet számítani az első előzetesre is, illetve bőséges mennyiségű spoilerre is, szóval legyetek résen 🙂
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát nem tudom… A poszter elég elnagyolt, de ez a smink sokkal jobb lenne Emmán, mint amit láttunk az ezelőtti képeken! Ez a gonosztevősdi meg olyan hiszem ha látom 😀 Rumple sem ártott a szeretteinek (szándékosan), szóval Emma se hiszem hogy fog. Én úgy tudom elképzelni csak, hogy pl. bevadul ha nem értik meg az új szándékait vagy valami.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..