Dark Emma – első képek

11
41
megtekintések

Végre megérkeztek a várva várt hivatalos képek az ötödik évad új Sötét Úrnőjéről az Entertainment Weekly jóvoltából!
Miután a megmentő a negyedik évad fináléjában feláldozta magát, hogy megmentse Reginát és a városlakókat az elszabadult ősi gonosztól, az belé költözött. “Minden porcikája harcol a sötétség ösztönzéseivel. De mi történik ha a sötétség keveredik a valaha volt legvilágosabb mágiával? Lesz ereje Emmának harcolni vele?” – kérdezi Edward Kitsis végrehajtói producer.
 
Erre sajnos még nem tudjuk meg a választ, de arra igen, hogy vajon mennyiben különböznek majd Zörgőfürgétől a sötét Emma képességei, akit a sorozatban “Dark Swan”-ként fognak emlegetni. “Az, hogy a Sötét Úr miképpen ölt testet különbözik minden embernél aki magára veszi ezt a tisztséget, tehát Emmának meglesz a maga egyedülálló módja arra, hogy milyen Sötét úrnővé válik. A Sötét Úr kiváltsága mindig, hogy nincsenek tilalmak. Fel fogjuk tárni idén a szeretetet és azt, hogy mi történik ha fegyverként tekintesz rá. Mire tesz képessé, ha fegyverként használod. A múltban azt mondtuk, a szeretet a legerősebb varázslat, ez az ami arra késztet, hogy olyan dolgokat is megtegyél, amiket egyébként nem tennél.” – mesélték az írók, de hozzátették, hogy akármilyen sötéten hangzik is mindez, van még remény. “A Merlin utáni kutatás célja, hogy felszabadítsák Emmát.” – de ehhez persze új megmentőre is szükség lesz. Talán itt az ideje, hogy Regina is kilépjen a fénybe?
 

 

Galéria link:  5. évad > promó képek

 

11 HOZZÁSZÓLÁS

      • Szia, nem azt, egyszerűen nem áll jól neki ez a fajta kimaszkírozás. Másfajta elképzelésem volt, a fan képek elképzelései sokkal jobban bejöttek. A falfehér arc, vörös rúzs, “lenyalt haj” nem lett jó párosítás. Egy szebb Sötét Úrnőre számítottam. 🙂

        • Teljesen egyetértek veled. Inkább olyan hajra számítottam mint a fináléban amikor a toronyba volt zárva. Sokkal szebb fanartok születtek, mint ami végülis lett belőle!

  1. Mivel Emma amúgy sportos, én egy tűsarkús, miniszoknyás változatot képzeltem el. Az még nem teljes személyiségváltozás, hogy tűsarkút vesz fel… 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..