Dark Emma – első képek

Végre megérkeztek a várva várt hivatalos képek az ötödik évad új Sötét Úrnőjéről az Entertainment Weekly jóvoltából!
Miután a megmentő a negyedik évad fináléjában feláldozta magát, hogy megmentse Reginát és a városlakókat az elszabadult ősi gonosztól, az belé költözött. “Minden porcikája harcol a sötétség ösztönzéseivel. De mi történik ha a sötétség keveredik a valaha volt legvilágosabb mágiával? Lesz ereje Emmának harcolni vele?” – kérdezi Edward Kitsis végrehajtói producer.
 
Erre sajnos még nem tudjuk meg a választ, de arra igen, hogy vajon mennyiben különböznek majd Zörgőfürgétől a sötét Emma képességei, akit a sorozatban “Dark Swan”-ként fognak emlegetni. “Az, hogy a Sötét Úr miképpen ölt testet különbözik minden embernél aki magára veszi ezt a tisztséget, tehát Emmának meglesz a maga egyedülálló módja arra, hogy milyen Sötét úrnővé válik. A Sötét Úr kiváltsága mindig, hogy nincsenek tilalmak. Fel fogjuk tárni idén a szeretetet és azt, hogy mi történik ha fegyverként tekintesz rá. Mire tesz képessé, ha fegyverként használod. A múltban azt mondtuk, a szeretet a legerősebb varázslat, ez az ami arra késztet, hogy olyan dolgokat is megtegyél, amiket egyébként nem tennél.” – mesélték az írók, de hozzátették, hogy akármilyen sötéten hangzik is mindez, van még remény. “A Merlin utáni kutatás célja, hogy felszabadítsák Emmát.” – de ehhez persze új megmentőre is szükség lesz. Talán itt az ideje, hogy Regina is kilépjen a fénybe?
 

 

Galéria link:  5. évad > promó képek

 

11 hozzászólás

   1. Laeriel

    Szia, nem azt, egyszerűen nem áll jól neki ez a fajta kimaszkírozás. Másfajta elképzelésem volt, a fan képek elképzelései sokkal jobban bejöttek. A falfehér arc, vörös rúzs, “lenyalt haj” nem lett jó párosítás. Egy szebb Sötét Úrnőre számítottam. 🙂

    1. szöszi

     Teljesen egyetértek veled. Inkább olyan hajra számítottam mint a fináléban amikor a toronyba volt zárva. Sokkal szebb fanartok születtek, mint ami végülis lett belőle!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.