5×02 Forgatási infók

0
4
megtekintések

A forgatások tovább zajlanak, máris a második epizódnál tartanak, ami a “The Price/ Az ár” címet viseli. A minap Ginny (Mary Margaret), Josh (Charming), Lana (Regina), Sean (Robin) , Colin (Hook), Jennife (mint DarkSwan) Lee (Morgó), Liam (Arthur király) és Joana (Guinevere) forgatatott a Central Parkban, Burnaby-ban és a Storybrooke-ot megszemélyesítő Stevestonban.
Bizony, jól olvastátok, miután Storybrooke ment Camelotba, most a Camelotiak jöttek Storybrooke-ba. 😀
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×02 Az Ár

 
Az első leforgatott jelenetben néhány törpe csákánnyal a vállán beszélgetett egy csapat teljes harci díszbe öltözött lovaggal a Nagyi étterme előtt. Az egyik lovag elvette Vidor csákányát.


 

Később a Dark Emmát Hook látogatotta meg, és úgy tűnik a képek alapján, hogy a közöttük lévő köteléken semmit sem változtatott az az “apróság”, hogy Emmát emészti a gonoszság. Majd valamivel később az új Sötét Úrnő Henryvel is találkozott a kikötőben, ahol kicsivel később Regina is csatlakozott az anya-fia gyűláshez. Josh eközben a törpékkel és lovagokkal forgatott.


 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..